Çok rahat rahat seçe seçe dizilirdostlar bütçe 40K am5 sistem dizmek istiyorum elimdeki pc yi güncellemem lazım 2600 işlemciden sıkıldım dar boğazda çok yapıyor artık yoruldum yani bi 40 45 arası bütçem var, nasıl yaparım bilmiyorum
Kasa 330mm GPU destekli, senin ekran kartı da 320mmknk rainbow kasa bir de benim ekran kartı sığar mı acayip büyük bir kart
Her şekilde sığıyo yani ohhhhKasa 330mm GPU destekli, senin ekran kartı da 320mm.
knk çoğu parçayı seçtim, kasa ram ve psu dan takıldım kaldımÇok rahat rahat seçe seçe dizilir
knk ramleri de iyi seçmek istiyorum çünkü 4 slot var ayrı ayrı olmasın ilerleyen zaman 2 ram daha atarım stabil çalışsınKasa 330mm GPU destekli, senin ekran kartı da 320mm.
Valla Patriot'un ramleri biliyon mu? Onlar çok kullanılıyo.Her şekilde sığıyo yani ohhhh
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk çoğu parçayı seçtim, kasa ram ve psu dan takıldım kaldım
knk ramleri de iyi seçmek istiyorum çünkü 4 slot var ayrı ayrı olmasın ilerleyen zaman 2 ram daha atarım stabil çalışsın
çok duydum knkm da hiç kullanmadım ben ful gskils kullandım hepValla Patriot'un ramleri biliyon mu? Onlar çok kullanılıyo.
ram bir şekilde hallolur knk da ben kasada kaldım ya bitfenix gözüme çarptı ama o markayı da bilmiyorumValla Patriot'un ramleri biliyon mu? Onlar çok kullanılıyo.
r5 7600 , rtx 4070 li veyadostlar bütçe 40K am5 sistem dizmek istiyorum elimdeki pc yi güncellemem lazım 2600 işlemciden sıkıldım dar boğazda çok yapıyor artık yoruldum yani bi 40 45 arası bütçem var, nasıl yaparım bilmiyorum
b650manakart ne gider knkm
nvidia'da cuda çekirdeği var ++ yapay zeka desteği mevcut meraklıysan yapay zekaya vs birşeyler yapmak istersen nvidia al derim.. 3090 bile alsan 10k üstü cuda çekirdeği var misler gibi yeter 2.el temizyok knk nvidia ya geçmem
XPG al geç ram olarak kaliteli markaHer şekilde sığıyo yani ohhhh
knk çoğu parçayı seçtim, kasa ram ve psu dan takıldım kaldım
knk ramleri de iyi seçmek istiyorum çünkü 4 slot var ayrı ayrı olmasın ilerleyen zaman 2 ram daha atarım stabil çalışsın
benimde bütçem hemen hemen o civarlardaydı sonra yükselttim biraz işlemciyi yüksel al dediler ekran kartını sonrasında da yükseltirsin diye. O yüzden işlemciyi r9 7900x veya r7 7800x3D arasında kaldım. Fiyat olarak aslında r9 7900x daha uygun. Fakat 7900x3D de düşünmüştüm 7800x3d ile fiyatları aynıydı hatta sonra 3 4 gün geçti bi baktım fiyatı direk 20k bandına çıkmış 7800x3D katlamış. Piyasada o kadar çok fırsatçı satıcı var ki durum böyle iken bizim ülke ciddi ciddi gelişmez.dostlar bütçe 40K am5 sistem dizmek istiyorum elimdeki pc yi güncellemem lazım 2600 işlemciden sıkıldım dar boğazda çok yapıyor artık yoruldum yani bi 40 45 arası bütçem var, nasıl yaparım bilmiyorum
Kingston'un ramlerine bak o zaman. Kasa olarak Zoko Amiral DK431'e bakabilirsin. Bitfenix'in kasasını 2. bilgisayarım da kullanıyorum güzel.çok duydum knkm da hiç kullanmadım ben ful gskils kullandım hep
ram bir şekilde hallolur knk da ben kasada kaldım ya bitfenix gözüme çarptı ama o markayı da bilmiyorum
Hocam eline emeğine sağlık son attığın kasa o kadar hoşuma gitti ki onu direkt araştıracağım şimdi içine de corsair psu koyarım, b650 almayı düşünüyorum wifi modelini b850 görmedim hiç ama ona da bakacağım , iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederimAnakart Asrock B850 7600 TL
8000mhz-oc-m-2-anakart.html
Ramler Patriot RGB 6000mhz cl30 2x16 4100tl
https://www.sin erji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=akakce&v=1.63.5
Ekran kartı ikinci el Rx 7900xt ya da
20000 tl
https://www.sin erji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-7800-xt-pulse-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-48119?utm_campaign=akakce&v=1.18.9
İşlemci Ryzen 5 7500F 6000tl
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Psu highpower 750 2500tl
High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Kasa Dark Raider 1200tl
Argb istersen raijintek 2000tl![]()
Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }...www.teknobiyotik.com
![]()
Raijintek Arcadia III MS4 Temperli Cam Yan Panel USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasası (0R20B00247) | Teknobiyotik
Ön tarafa önceden monte edilmiş 3 × 12025 ARGB fanlar ve arkaya önceden monte edilmiş 1 × 12025 ARGB fan Yeterli güç kaynağı sağlayan ATX PSU'yu destekler. Çoğu ana soğutucu için uygun olan 165 mm'ye kadar CPU soğutucu desteği. Ön panel, 360 mm'ye kadar AIO su soğutma radyatörünü destekleyerek...www.teknobiyotik.com
Ssd kingston nv3 1TB 2200tl
Hepsi toplam 44 civarına geliyor hocam bence b850 alabilirsiniz b650-s WiFi almayı düşünüyorsanız.
Doğum gününüz kutlu olsun bu arada.
valla knk işlemci giriş seviyesi am5 olsun idare ederim bütçeyi çok aştım zaten 40dan başladım 50k ya geldim yapay zekaya meraklıyım evet işim gereği uğraşıyorum ama bütçem o kadar çıkmaz yab650m
nvidia'da cuda çekirdeği var ++ yapay zeka desteği mevcut meraklıysan yapay zekaya vs birşeyler yapmak istersen nvidia al derim.. 3090 bile alsan 10k üstü cuda çekirdeği var misler gibi yeter 2.el temiz
XPG al geç ram olarak kaliteli marka
benimde bütçem hemen hemen o civarlardaydı sonra yükselttim biraz işlemciyi yüksel al dediler ekran kartını sonrasında da yükseltirsin diye. O yüzden işlemciyi r9 7900x veya r7 7800x3D arasında kaldım. Fiyat olarak aslında r9 7900x daha uygun. Fakat 7900x3D de düşünmüştüm 7800x3d ile fiyatları aynıydı hatta sonra 3 4 gün geçti bi baktım fiyatı direk 20k bandına çıkmış 7800x3D katlamış. Piyasada o kadar çok fırsatçı satıcı var ki durum böyle iken bizim ülke ciddi ciddi gelişmez.
Hocam eline emeğine sağlık son attığın kasa o kadar hoşuma gitti ki onu direkt araştıracağım şimdi içine de corsair psu koyarım, b650 almayı düşünüyorum wifi modelini b850 görmedim hiç ama ona da bakacağım , iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim
valla knk işlemci giriş seviyesi am5 olsun idare ederim bütçeyi çok aştım zaten 40dan başladım 50k ya geldim yapay zekaya meraklıyım evet işim gereği uğraşıyorum ama bütçem o kadar çıkmaz ya