Neler Yeni

Öneri Bütçe 800 TL. Gaming kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Emre Şanda
Arkadaşlar herkese merhabalar. Mikrofonu bozulana kadar kullandığım kulaklık GamePower Kizaru idi. Kullananlar bilir kablosu plastik yapıda. Çok dolanıyordu ne yaparsam yapayim düzelmiyordu. Git gide iyice dolanmaya başlamıştı. En sonunda olan oldu ve mikrofonu çalışmamaya başladı. Daha sonra düzelir gibi oldu ama artık mikrofonun ışığı yandığı halde sesim karşıya cızırtı olarak gidiyordu. Bende pes ettim ve bunaldım açıkcası. Bütçemi biraz arttırarak çok daha iyi bir kulaklık almaya karar verdim. Tercihen kablosuz olabilir. Örneğin 1000 TL yi geçmeyecek şekilde bir miktara kadar çıkabilirim. Önerileriniz bekliyorum. Herkese teşekkür ediyorum.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN
Arkadaşlar herkese merhabalar. Mikrofonu bozulana kadar kullandığım kulaklık GamePower Kizaru idi. Kullananlar bilir kablosu plastik yapıda. Çok dolanıyordu ne yaparsam yapayim düzelmiyordu. Git gide iyice dolanmaya başlamıştı. En sonunda olan oldu ve mikrofonu çalışmamaya başladı. Daha sonra düzelir gibi oldu ama artık mikrofonun ışığı yandığı halde sesim karşıya cızırtı olarak gidiyordu. Bende pes ettim ve bunaldım açıkcası. Bütçemi biraz arttırarak çok daha iyi bir kulaklık almaya karar verdim. Tercihen kablosuz olabilir. Örneğin 1000 TL yi geçmeyecek şekilde bir miktara kadar çıkabilirim. Önerileriniz bekliyorum. Herkese teşekkür ediyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
Rekabetci oyun oynuyorsan kesinlikle cloud 2 almak istiyorum butce yetmiyor benim

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN

whoamii

80+ Silver
Senin tercihine bağlı tabi ama ben şahsen kablosuz seviyorum ve HyperX Cloud tercih ederdim hem kalanı cebimde kalırdı.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Emre Şanda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru