https://www.qp.com.tr/qp-pch-allstar-v2-amd-oyun-bilgisayari al geç usta illla ankart iyi olsun dersen (ki zaten iyi) özelleştirme yapabilirsin4080 super ryzen 7800x3d işlemcili güzel bir sistem toplayabilir miyiz ana kart olarak x670 dusunuyorum wifili anakart olursa cok guzel olur
https://www.qp.com.tr/qp-pch-allstar-v2-amd-oyun-bilgisayari al geç usta illla ankart iyi olsun dersen (ki zaten iyi) özelleştirme yapabilirsin
Bu nasılRock 7A-RTX 4080S - Game Garaj
Rock 7A-RTX4080 SUPER ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Rock 7A-RTX4080 SUPER Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Bu da alınır hocam tek fark benim attığımı Rami daha iyi bunun anakartiRock 7A-RTX 4080S - Game Garaj
Rock 7A-RTX4080 SUPER ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Rock 7A-RTX4080 SUPER Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl
Rami yükseltcem de ekran karti konusunda kararşız kaldımBu da alınır hocam tek fark benim attığımı Rami daha iyi bunun anakarti
Hocam pnyde iyidir inno3dde iyidir zaten 4080 süper olupta ısınan pgu zor bulursun hepsinin soğutması iyi bence almışken düzgün bı şey alayım sonra uğraşmayayım diyorsan anakarti sağlam tutun bu attığınız sisteme 2k farkla b650 MSI tomahawk wifi ekleyin ramleride güçlü 6400 MHz Cl 30 bı şey seçin sistemi aldıktan sonra 2 tane daha alır 4 slotu doldurursunuzRami yükseltcem de ekran karti konusunda kararşız kaldım
O zaman öyle yapayım teşekkür ederimHocam pnyde iyidir inno3dde iyidir zaten 4080 süper olupta ısınan pgu zor bulursun hepsinin soğutması iyi bence almışken düzgün bı şey alayım sonra uğraşmayayım diyorsan anakarti sağlam tutun bu attığınız sisteme 2k farkla b650 MSI tomahawk wifi ekleyin ramleride güçlü 6400 MHz Cl 30 bı şey seçin sistemi aldıktan sonra 2 tane daha alır 4 slotu doldurursunuz
bu daha başarılı, psu da 850w. ekran kartı ne düşünüyorsun?Rock 7A-RTX 4080S - Game Garaj
Rock 7A-RTX4080 SUPER ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Rock 7A-RTX4080 SUPER Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl
Ekran karti min 4080 superbu daha başarılı, psu da 850w. ekran kartı ne düşünüyorsun?
Son hali böyle alqyim miEkran karti min 4080 super
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al geç ramler 6400 MHz demi bide canın isterse hem oyunlar erken açılsın hemde oyunda harita fln yüklerken işe yarasın diye yazma okuması daha iyi olan bı SSD alabilirsin ama bu da yeterEkran karti min 4080 super
Alıntıyı görüntüle
Son hali böyle alqyim mi
Ekran karti min 4080 super
Alıntıyı görüntüle
Son hali böyle alqyim mi