S2048-6K ilk kez duydum büyük ihtimalle sunucular için tasarlanmış fanlardır ev tipi için gereksiz ve çok ses çıkarır p12 modeli güzel ama hava akışı bir tık az o modelin fiyat performans olarak çok güzel fandır p12 yine aynı şekilde radyatör fanı olarakta kullanabilirsiniz normalde kasa fanı için f serisi önerilir ama p serisi de kasa fanı olarak gayet iyi iş çıkarır noctuanın nf p12 redux serisini alabilirsin redux serisi biraz daha normal noctualara göre kısılmış versiyon yanlış hatırlamıyorsam titreşim önleyici ped falan çıkmıyor diye biliyorum ama vida olarak akasanın titreşim önleyici silikon vidaları vardı onu kullanabilirsin gerçi yurtdışında yaşadığınızı görmemişim bütçe sınırsızsa direkt liste yapayım
radyatör fanı 140mm:
NF-A14x25 G2 PWM (g2 serisi çıkmış bayağı sağlam duruyor)
radyatör fanı 120mm:
NF-A12x25 PWM
kasa fanı 140mm:
NF-A14x25 G2 PWM
NF-A15 PWM
kasa fanı 120mm:
NF-A12x25 PWM
NF-S12A PWM
bunlar alınabilecek en kaliteli fanlardır a12x25 ya da a14x25 serisi hem hava akışı hem de basınç olarak yüksek fanlardır lakin nf a15 ya da nf s12 a modeli sadece hava akışı odaklı olup ses seviyesi de biraz daha düşük modellerdir bana kalırsa ya hepsini a12x25 ya da a14x25 g2 almanız bütçe sınırsız dendiği için önerdim çok sağlam ömürlük fanlardır
https://noctua.at/en/products/fan burdan detaylı listeye bakabilirsiniz