tacsizkral44
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yaa acaba mi pad 6 ne kadara çıkar ips eksan snapdragon 870 144hz ekran yenileme 2.8k pixel
satışta zaten 6700eyaa acaba mi pad 6 ne kadara çıkar ips eksan snapdragon 870 144hz ekran yenileme 2.8k pixel
senin dediğin redmi pad 6satışta zaten 6700e
2. el bakacasın o zamanhayalim 10. nesil ipad di ama çok pahalandı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
senin dediğin redmi pad 6
baktım evet bütçemede uygun acaba telefonlarda olduğu gibi kaçak getirtsem fiyatı kaç olur sennce2. el bakacasın o zaman
tabletleri kaçak almanın çok avantajı yok zaten çok vergisi yok tabletlerinbaktım evet bütçemede uygun acaba telefonlarda olduğu gibi kaçak getirtsem fiyatı kaç olur sennce
İstersen ipad 8 128 gb satabilirim herşeyi tam ve çizik dahi yok düşünürsen özelden yazabilirisn fiyatta yardımcı olurum.merhaba ben tablet alacağım ve bütçem 9.5k bütçeme göre seçeneklerim bence matepad 11 mi pad 5 ipad 9. nesil
öncelikle matepad 11 fiyatıda kendiside çok iyi ama goggle servisleri yok bu da büyük bir sorun
ipad 9. nesil ise gayet iyi ama kaba çerçeveleri çok kötü ve bundan dolayı almak istemiyorum
mi pad 5 ise ikisinin arası ne çok kalın çerçeveli var ne de goggle servislerinde sorun var
ama yinede arada kaldım.Hangisini almalıyım ya da başka önerileriniz var mı?
Ya da mi pad 6 yı beklemeli miyim?
mi pad 6 çıktığında mi pad 5 in fiyatı düşer mi? Lütfen yardımcı olun
yok yaa benim istediğim çerçevesi çok az olsun modern dursunİstersen ipad 8 128 gb satabilirim herşeyi tam ve çizik dahi yok düşünürsen özelden yazabilirisn fiyatta yardımcı olurum.