Bütçemi arttırmaya değer mi bu klavye için? Akko MonsGeek Fun60 Max

ddyesill

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
1500
beyler bütçem 1500 bu klavyede de vade farksız taksit yok acaba bu klavyeyi alsam cidden değer mi 700tl arttırdığıma bütçemi yani mesela bi 5 sene götürür mü?
5 sene götürmesi garanti değil gideri max 3 yıl dır .

5 sene götürmesi garanti değil gideri max 3 yıl dır .
neye göre kime göre 10 dolarlık gamepower klavyeler bile 5 yıl götürüyor da bu mu götürmeyecek bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın

neye göre kime göre 10 dolarlık gamepower klavyeler bile 5 yıl götürüyor da bu mu götürmeyecek bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın
he yani aldığınız ürünün şansına göre mi artık yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu arkadaş benim beğendiğim monster klavyeyi beğendi siz ne diyorsunuz acaba

garanti değil dedim üstat bende logitech k120 kullanıyorum 3. yılım ve sağ sayı takımı bozuldu garanti VERİLEMEZ fabrika bile 2 yıl garanti verirken 5 yıl uzun bir süre.

Kismete bagli 10 sene de goturur. Switchler iyi, 8000Hz olmasi da iyi fakat haricinde klavyenin ici bombos, cirtlak bir sesi var. Modlanmasi lazim. Kullanmasi keyifli bir klavye degil. 1 hafta dayanamadim, ikinci elde satarken de 2-3 ay ilanda bekledi 1700 'e zor sattim. Bilginiz olsun.

** su an dareu ek75 pro kullaniyorum, standart klavyeler cok yuksek geldigi icin satip low profile klavyelere gececegim ama bu monsgeek yerine ne alsam diye sorarsaniz bu sekil dareu ek75 veya aula f75 tarzi modlu, gasket klavyeler alin. Kullanirken de keyif alirsiniz hic olmazsa.

1756201746148.webp

Kismete bagli 10 sene de goturur. Switchler iyi, 8000Hz olmasi da iyi fakat haricinde klavyenin ici bombos, cirtlak bir sesi var. Modlanmasi lazim. Kullanmasi keyifli bir klavye degil. 1 hafta dayanamadim, ikinci elde satarken de 2-3 ay ilanda bekledi 1700 'e zor sattim. Bilginiz olsun.

Alıntıyı görüntüle
kısmet ile tekne bile yürümez 10 sene ne demek farkında mısınız olasılık ile yanlış yönlendiriyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Hocam monsterı al geç mi dersiniz peki tamam bunu almayayım ses önemli iş

Hocam monsterı al geç mi dersiniz peki tamam bunu almayayım ses önemli iş

Monster klavye hakkinda bilgim yok fakat bir klavyeye bu kadar para verdikten sonra hot swap + kablosuz olmasina ozen gosterirdim. Yukarida da belirttigim gibi Aula F75 tarzi modeller olabilir. Aula F75 'in epomaker surumunu 1.5 seneden fazla kullandim, tek bir an bile pisman etmedi.

@POTATO mehmet , Trust marka klavyem var minimum 10 yillik. Uzerindeki yazilar silindi fakat sapasaglam calisiyor.
10 yil dayanir demek degil bu, ama dayanabilir. Biraz sans faktoru gecerli teknolojide. Klavyeyi zaten onermedim, yaziyi duzgun okuyun. Kendinize muhabbet cikarmak icin sacma sapan ithamlarda bulunmayin.

Monster klavye hakkinda bilgim yok fakat bir klavyeye bu kadar para verdikten sonra hot swap + kablosuz olmasina ozen gosterirdim.

@POTATO mehmet , Trust marka klavyem var minimum 10 yillik. Uzerindeki yazilar silindi fakat sapasaglam calisiyor.
10 yil dayanir demek degil bu, ama dayanabilir. Biraz sans faktoru gecerli teknolojide. Klavyeyi zaten onermedim, yaziyi duzgun okuyun. Kendinize muhabbet cikarmak icin sacma sapan ithamlarda bulunmayin.
muhabbeti sizde arayacak halim yok şans faktörü diye birşeyde yok şans gerçek olmayan bir şey hepsi aynı fabrikadan aynı banttan geçiyorlar,,ithamdan kastınız nedir asabi bir şekilde bilmediğiniz konularda konuşmayın diyen sizsiniz.

Son düzenleme:
Monster klavye hakkinda bilgim yok fakat bir klavyeye bu kadar para verdikten sonra hot swap + kablosuz olmasina ozen gosterirdim. Yukarida da belirttigim gibi Aula F75 tarzi modeller olabilir. Aula F75 'in epomaker surumunu 1.5 seneden fazla kullandim, tek bir an bile pisman etmedi.

hocam aula f75 2400tl ben akko ya zor çıkıyodum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,904
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri