Neler Yeni

Bütçeni söyle laptop atayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Atakan Demirhan
Max 36 ya ne önerebilirsin yazılım oyun amaçlı

redblack

80+
Reis genellikle Metin2 oynarım arada film falan ama üzmicek bi laptop bütçe olarak da en uygunu olsun

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Serdar Totuzbeş
Max 36 ya ne önerebilirsin yazılım oyun amaçlı
Reis genellikle Metin2 oynarım arada film falan ama üzmicek bi laptop bütçe olarak da en uygunu olsun
Elon Musk'a göre 100k da uygun, tam bir bütçe belirtin lütfen.

Luseresul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Resul seymen
60k civarı mümkünse hepsiburadadan 12 taksit için. 15.6 dan büyük bir ekran mümkünse 17.3 inç ve kaliteli yüksek nits değerine sahip %100srgb bir ekran çok yüksel grafikli oyunlar oynamıyorum alternatif o fiyatlara şuna al diyebileceğin önerilerede açığım

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Serdar Totuzbeş
60k civarı mümkünse hepsiburadadan 12 taksit için. 15.6 dan büyük bir ekran mümkünse 17.3 inç ve kaliteli yüksek nits değerine sahip %100srgb bir ekran çok yüksel grafikli oyunlar oynamıyorum alternatif o fiyatlara şuna al diyebileceğin önerilerede açığım
şu laptop tam senlik.

888es

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esra Çetin
maksimum 75k bütçem var, mimari programlar için kullanılacak hem 2d çizim hem de render amaçlı, ekran kartı minimum 4070 ve işlemci de intel olsun istiyorum, bir de özellikle klavye panelinde numpad olmalı çoğu modeli bu özellik yüzünden eledim maalesef. Asus, Msi, Lenovo ya marka olarak daha yakınım, teknik servis ve malzeme kalitesi de önemli uzun süreli kullanım olduğu için.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yiğit
Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
20 - 30K Gündelik kullanım, video izleme, canlı ders, fotoğraf ve video depolanacak. Uzun yıllar kullanılacak nerdeyse 10 sene civarı. Şuan için ihtimal vermiyorum ama ileri vakitlerde bi ihtimal oyun oynanabilir türü belli değil o yüzden her türlü oyun olarak ele alınabilir. Uzun yıllar kullanılacağı için ileri zamanda çok kafa ağrıtmadan çalışması önemli birde servis ve garanti tarafından sıkıntı yaşanırsa sıkıntı olabilir.

Luseresul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Resul seymen

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Serdar Totuzbeş

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yiğit
20 - 30K Gündelik kullanım, video izleme, canlı ders, fotoğraf ve video depolanacak. Uzun yıllar kullanılacak nerdeyse 10 sene civarı. Şuan için ihtimal vermiyorum ama ileri vakitlerde bi ihtimal oyun oynanabilir türü belli değil o yüzden her türlü oyun olarak ele alınabilir. Uzun yıllar kullanılacağı için ileri zamanda çok kafa ağrıtmadan çalışması önemli birde servis ve garanti tarafından sıkıntı yaşanırsa sıkıntı olabilir.
Açtığım konuda yardımcı olanlardan biriside sizmişsiniz şimdi farkettim :D yinede LOQ 15ARP9 harici bir model önerirseniz benim için faydalı olur hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,747
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24
Top Bottom