EmptyMinds
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Max 36 ya ne önerebilirsin yazılım oyun amaçlı
Max 36 ya ne önerebilirsin yazılım oyun amaçlı
Elon Musk'a göre 100k da uygun, tam bir bütçe belirtin lütfen.Reis genellikle Metin2 oynarım arada film falan ama üzmicek bi laptop bütçe olarak da en uygunu olsun
Max 25 birde cuma ya kadar beklemeliyiz fırsat olur mu sence
Elon Musk'a göre 100k da uygun, tam bir bütçe belirtin lütfen.
cuma gününe ben sana yazarım çünkü 1 gün sonra bile zamlanabilir.Max 25 birde cuma ya kadar beklemeliyiz fırsat olur mu sence
şu laptop tam senlik.60k civarı mümkünse hepsiburadadan 12 taksit için. 15.6 dan büyük bir ekran mümkünse 17.3 inç ve kaliteli yüksek nits değerine sahip %100srgb bir ekran çok yüksel grafikli oyunlar oynamıyorum alternatif o fiyatlara şuna al diyebileceğin önerilerede açığım
20 - 30K Gündelik kullanım, video izleme, canlı ders, fotoğraf ve video depolanacak. Uzun yıllar kullanılacak nerdeyse 10 sene civarı. Şuan için ihtimal vermiyorum ama ileri vakitlerde bi ihtimal oyun oynanabilir türü belli değil o yüzden her türlü oyun olarak ele alınabilir. Uzun yıllar kullanılacağı için ileri zamanda çok kafa ağrıtmadan çalışması önemli birde servis ve garanti tarafından sıkıntı yaşanırsa sıkıntı olabilir.Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
https://app.hb.biz/t4GYfPs4156s
GameGaraj kasa olarak MSI Sword kullanıyor, kesinlikle kötü bir kasa değil. ROG bunla rekabete girmiyor çünkü panel ve ekran kartı olarak geride. Omen'e karşı daha güçlü Slayer 4.https://app.hb.biz/t4GYfPs4156s
Bu nasıl hocam
Yada bu
Attığının kalitesi nasıldır ismini pek duymadığım için soruyorum
Açtığım konuda yardımcı olanlardan biriside sizmişsiniz şimdi farkettim20 - 30K Gündelik kullanım, video izleme, canlı ders, fotoğraf ve video depolanacak. Uzun yıllar kullanılacak nerdeyse 10 sene civarı. Şuan için ihtimal vermiyorum ama ileri vakitlerde bi ihtimal oyun oynanabilir türü belli değil o yüzden her türlü oyun olarak ele alınabilir. Uzun yıllar kullanılacağı için ileri zamanda çok kafa ağrıtmadan çalışması önemli birde servis ve garanti tarafından sıkıntı yaşanırsa sıkıntı olabilir.