- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fury X, ikisinindende daha iyi derse minik kalbim bunu kaldıramaz.Alpha S ve Pro X deneyen birisin.
Fury X hakkındaki düşüncelerinin için sabırsızlandım.
Fury X, ikisinindende daha iyi derse minik kalbim bunu kaldıramaz.Alpha S ve Pro X deneyen birisin.
Fury X hakkındaki düşüncelerinin için sabırsızlandım.
Anakartın neydi ?ben paralarını hak etmiyor diyebiliyorum şöyle diyim sana medusada kastığım sesin aynısını g pro x ile de kastım cloud alpha s ilede ama sesleri az , medusanın tek kötü yanı konfor şuan için 250 TL tlik bi kulaklıkla 1300 TL lik 2 kulaklığın işlevi konfor hariç aynı ise bence 1000 farkı vermeye gerek yok. kulak varsa her türlü o sesi kasarsın zaten ortalama bi kulaklık ile. ha bunada değineyim bu arada : bence G pro X ve Alpha S in kapasiteleri daha fazla. Fakat Ses kartları yetersiz bunu belirteyim burdan . o yüzden Ya alpha alın , yada gidin fazla para vermeyin G pro alın ses kartları bence yetersiz iki kulaklık içinde.
bende çok merak ediyorum sizde övdünüz onu bayağı , G pro x gerçekten tatmin etti ses kalitesi konusunda ama Cloud 2 den bile daha az ses veriyor medusaya yaklaşamaz şiddet konusunda zatende , cloud 2 den bile az ses veriyor. ama Ses kalitesi Bass kalitesi muazzam sadece sesi çok az geldi bana karşılaştırdım birde arakdaşımın evine gidip boş sallamıyorum yani alacaksanızda internetten alın arkadaşlar. beğenmezseniz koşulsuz şartsız iade hakkınız olsun.Alpha S ve Pro X deneyen birisin.
Fury X hakkındaki düşüncelerin için sabırsızlandım.
Gelince beni de etiketlersen sevinirim.
Teşekkür ederim.güzel rehber eline sağlık.
msi b450m pro vdh plus , ama ses kartı ile kullandığım için bunu önemsemene gerek yok , ses kartsız kullnacaksam zaten ses kartına neden para verelimAnakartın neydi ?
Aynen onun için sordummsi b450m pro vdh plus , ama ses kartı ile kullandığım için bunu önemsemene gerek yok , ses kartsız kullnacaksam zaten ses kartına neden para verelim
şöyle diyeyim belkide bana kaliteli gelecek çünkü ben ses kasabiliyorum oyunlarad medusa ile. konfor olarak belki yaklaşamaz mikrofon olarakta.Fury X, ikisinindende daha iyi derse minik kalbim bunu kaldıramaz.
TeşekkürlerEn iyi rehberlerden birisi