Neler Yeni

Bütçeye Uygun 2200 VA UPS Önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anonimman
4500-5000 TL bütçeyle 2200 VA civarında bir UPS almayı düşünüyorum.Tescom leo+ 2200 va ve Powerful sle 2000 modellerini kullanan varsa nasıldır? Öneri yaparsanız sevinirim.

BBLows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Bende powerful sle 2000 modeli var 4 ay önce sipariş ettim gayet iyi elektrik kesintisinde 15 dakikaya kadar götürüyor tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anonimman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende powerful sle 2000 modeli var 4 ay önce sipariş ettim gayet iyi elektrik kesintisinde 15 dakikaya kadar götürüyor tavsiye ederim
Fanı çok sesli diyorlar, rahatsız edici bir sesi var mı?

BBLows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Fanı çok sesli diyorlar, rahatsız edici bir sesi var mı?
Hocam hiç dikkatimi çekmedi fan sesi rahatsız olsam hatırlardım sadece ötme sesi biraz fazla o da iyi mi kötümü karar sizlerin
Birde alacaksan amazondan almanı tavsiye ederim 1 aya yakın bir iade hakkın var hem deneyimlemiş olursun

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Joga Bonito
Powerful PLD-3000 3000VA UPS Kesintisiz Güç Kaynağı var. 1,5 yılda aküleri çöp oluyor. değiştirmezsen kullanamıyosun. kesintisiz güç kaynakları lanet bir şey. Aküleri garantiye göndermek istiyorum. Aldığım firmanın kargo anlaşması var hem yurtiçi hem aras ile. İki kargoya da gittim çok güzelce paketledim aküleri. Kargolar aküleri almıyoruz diyorlar. Sana gelirken geliyor. Garantiye göndermek istersen gitmiyor. Öyle saçma bir durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anonimman
Powerful PLD-3000 3000VA UPS Kesintisiz Güç Kaynağı var. 1,5 yılda aküleri çöp oluyor. değiştirmezsen kullanamıyosun. kesintisiz güç kaynakları lanet bir şey. Aküleri garantiye göndermek istiyorum. Aldığım firmanın kargo anlaşması var hem yurtiçi hem aras ile. İki kargoya da gittim çok güzelce paketledim aküleri. Kargolar aküleri almıyoruz diyorlar. Sana gelirken geliyor. Garantiye göndermek istersen gitmiyor. Öyle saçma bir durum.
Akü konusu sorun değil genel olarak hepsinin ömrü ortalama 1,5-2 yıl. Benim aklımda soru işareti oluşturan bazı yorumlarda ups'in bağlı olduğu cihazlar yanmış. Böyle bir sorun yaşadınız mı?

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Joga Bonito
Akü konusu sorun değil genel olarak hepsinin ömrü ortalama 1,5-2 yıl. Benim aklımda soru işareti oluşturan bazı yorumlarda ups'in bağlı olduğu cihazlar yanmış. Böyle bir sorun yaşadınız mı?
yok hiç o konuda sıkıntı çıkmadı hocam. benim içindeki aküler 12volt 9amper. ve 4 tane var bu aküden. ups yi tekrardan çalışır hale getirmem için 4 tane almam gerekiyor yani. ortalama 750 tl den başlıyor işte. alırken 3 bin tl ye almıştım. 1,5 2 senede bir bi kendisi kadar para veriyoz işte :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anonimman
yok hiç o konuda sıkıntı çıkmadı hocam. benim içindeki aküler 12volt 9amper. ve 4 tane var bu aküden. ups yi tekrardan çalışır hale getirmem için 4 tane almam gerekiyor yani. ortalama 750 tl den başlıyor işte. alırken 3 bin tl ye almıştım. 1,5 2 senede bir bi kendisi kadar para veriyoz işte :D
İzlediğim bir videodan gördüğüm ve yorumlarda çoğu kişi fanı aşırı sesli diyorlar. Aynı odada kullanacağım ses konusu nasıl?

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Joga Bonito
İzlediğim bir videodan gördüğüm ve yorumlarda çoğu kişi fanı aşırı sesli diyorlar. Aynı odada kullanacağım ses konusu nasıl?
ben dükkanımda kullandım rahatsız edebilecek bir ses duymadım. kişiden kişiye değişecek bir şey bu tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,828
Üyeler
172,910
Son üye
19__kadir__03
Top Bottom