Neler Yeni

Bütün Bütçeler İçin Oyun Ekipmanları

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mamba elite alınmaz.
Deathadder Essential alınmaz.
Rival 600 700TL etmez.
Model O'ya 500TL verilmez.
Gamepower warlock compact alınmaz.
Corsair K55 o paraya değmez.
Hyperx Alloy Core RGB o paraya değmez.
Rampage Drop'da ses sekme sorunu var.
Corsair HS35 Malzeme kalitesi ile alakalı çok şikayet var.
...
benim klavyem hyperx alloy core rgb ve gayet mutluyum bu klavyeden corsair hs535 konusuna gelincede bence gayet güzel bir kulaklık arkadaşımda var onlara gidince bazen kullanıyorum güzel ses kasabiliyosun ve kulaklık yapısı uzun süren oyunlar için yani rahatça oynayabiliyorsun rival mouse una gelincewü malzeme kalitesi bence çok iyi ve 12000 dpi var tabi razerla karşılaşabilirmi bilmiyorum ama bence çok iyi mouse hakeder corshair k55 te bilek desteği mecvut rgb si makro tuşları var klavyede daha ne istiyorsun. benc buda almaya değer bir klavye, mamba elite kesinlikle hakediyor bence çünkü driver dan tuşları ayarlayabiliyorsun ve kalitesi çok iyi ayrı zamanda rgb sini değiştirebiliyorsun buda değer deathadder essential 300 tl vermeye değer gibi geliyor çünkü hafif bir mouse oyun için ayrı zamanda bununda driver ı var ayarlayabiliyosun ve 10 - 20 yaş arası el büyüklüğünde kullanabiliyorsun rampage drop a gelince tam bilmiyorum bunu ama youtuber da var bi kaç tane oyüzden koydum ama 7.1 olması çok iyi bence bunada verilir gamepower warlock a gelince dalga geçiyor olmalısın çünkü evini pavyona döndürüyor ve bence fiyatı çok ucuz 210 tl ayrıca gamer klavyesi numpad yok hafif.
ilk verdiğin everest sm-m9 kablosu çabuk kopuyor önermem
15 tl olduğundan olabilirmi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer deathader essential modeli çok önerilmiyor ama alınır mı? cidden ?
alınabilir çünkü hafif baya ve 10 - 20 yaş içerisindeysen aimbot olursun oyunlarda çünkü el desteği 10 - 20 yaş diye hatırlıyorum

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
benim klavyem hyperx alloy core rgb ve gayet mutluyum bu klavyeden corsair hs535 konusuna gelincede bence gayet güzel bir kulaklık arkadaşımda var onlara gidince bazen kullanıyorum güzel ses kasabiliyosun ve kulaklık yapısı uzun süren oyunlar için yani rahatça oynayabiliyorsun rival mouse una gelincewü malzeme kalitesi bence çok iyi ve 12000 dpi var tabi razerla karşılaşabilirmi bilmiyorum ama bence çok iyi mouse hakeder corshair k55 te bilek desteği mecvut rgb si makro tuşları var klavyede daha ne istiyorsun. benc buda almaya değer bir klavye, mamba elite kesinlikle hakediyor bence çünkü driver dan tuşları ayarlayabiliyorsun ve kalitesi çok iyi ayrı zamanda rgb sini değiştirebiliyorsun buda değer deathadder essential 300 TL vermeye değer gibi geliyor çünkü hafif bir mouse oyun için ayrı zamanda bununda driver ı var ayarlayabiliyosun ve 10 - 20 yaş arası el büyüklüğünde kullanabiliyorsun rampage drop a gelince tam bilmiyorum bunu ama youtuber da var bi kaç tane oyüzden koydum ama 7.1 olması çok iyi bence bunada verilir gamepower warlock a gelince dalga geçiyor olmalısın çünkü evini pavyona döndürüyor ve bence fiyatı çok ucuz 210 TL ayrıca gamer klavyesi numpad yok hafif.

15 TL olduğundan olabilirmi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınabilir çünkü hafif baya ve 10 - 20 yaş içerisindeysen aimbot olursun oyunlarda çünkü el desteği 10 - 20 yaş diye hatırlıyorum
Umarım tamamı şakadır.
Mouse Dpi ve ağırlığa göre alınmaz. Kullandığı sensör, skatezler ve switchler daha önemlidir.
Klavyelerde RGB ye bakılmaz, medya tuşlarına bakılmaz. Kullandığı switchlere bakılır.
Kulaklıklarda ise 7.1 olmasına bakılmaz. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, sürücüleri, dahili ses kartı bulunması daha önemlidir.
Lütfen birşeyleri gerçekten biliyorsanız bu tarz rehberler hazırlayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Umarım tamamı şakadır.
Mouse Dpi ve ağırlığa göre alınmaz. Kullandığı sensör, skatezler ve switchler daha önemlidir.
Klavyelerde RGB ye bakılmaz, medya tuşlarına bakılmaz. Kullandığı switchlere bakılır.
Kulaklıklarda ise 7.1 olmasına bakılmaz. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, sürücüleri, dahili ses kartı bulunması daha önemlidir.
Lütfen birşeyleri gerçekten biliyorsanız bu tarz rehberler hazırlayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.
onu diyorum ses kartı daha iyi işte sende yanlış yönlendiriyorsun senin saydıklarının hiçbiri para verilmeye değmez değil bence

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Linklerin mobilde böyle gözüküyor. Şu ürünleri copy paste yapıp listelemiş olmuyorsunuz arkadaşlar. Şu tasarıma biraz önem gösterin. En kötü ürünlerin isimlerini yazıp öyle link bırakırsan daha rahat olur herkes için.

Ekler

• Screenshot_20210403-193458.jpg
    Screenshot_20210403-193458.jpg
    582.8 KB · Hit: 32

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

MS1001 bu varken rampage gentle alınmaz diye düşünüyorum ve bu fiyattaki en iyi mouse olduğunu düşünüyorum​

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Linklerin mobilde böyle gözüküyor. Şu ürünleri copy paste yapıp listelemiş olmuyorsunuz arkadaşlar. Şu tasarıma biraz önem gösterin. En kötü ürünlerin isimlerini yazıp öyle link bırakırsan daha rahat olur herkes için.
tamam dikat edeceğim birdahakine

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler