happy
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
benim klavyem hyperx alloy core rgb ve gayet mutluyum bu klavyeden corsair hs535 konusuna gelincede bence gayet güzel bir kulaklık arkadaşımda var onlara gidince bazen kullanıyorum güzel ses kasabiliyosun ve kulaklık yapısı uzun süren oyunlar için yani rahatça oynayabiliyorsun rival mouse una gelincewü malzeme kalitesi bence çok iyi ve 12000 dpi var tabi razerla karşılaşabilirmi bilmiyorum ama bence çok iyi mouse hakeder corshair k55 te bilek desteği mecvut rgb si makro tuşları var klavyede daha ne istiyorsun. benc buda almaya değer bir klavye, mamba elite kesinlikle hakediyor bence çünkü driver dan tuşları ayarlayabiliyorsun ve kalitesi çok iyi ayrı zamanda rgb sini değiştirebiliyorsun buda değer deathadder essential 300 tl vermeye değer gibi geliyor çünkü hafif bir mouse oyun için ayrı zamanda bununda driver ı var ayarlayabiliyosun ve 10 - 20 yaş arası el büyüklüğünde kullanabiliyorsun rampage drop a gelince tam bilmiyorum bunu ama youtuber da var bi kaç tane oyüzden koydum ama 7.1 olması çok iyi bence bunada verilir gamepower warlock a gelince dalga geçiyor olmalısın çünkü evini pavyona döndürüyor ve bence fiyatı çok ucuz 210 tl ayrıca gamer klavyesi numpad yok hafif.Mamba elite alınmaz.
Deathadder Essential alınmaz.
Rival 600 700TL etmez.
Model O'ya 500TL verilmez.
Gamepower warlock compact alınmaz.
Corsair K55 o paraya değmez.
Hyperx Alloy Core RGB o paraya değmez.
Rampage Drop'da ses sekme sorunu var.
Corsair HS35 Malzeme kalitesi ile alakalı çok şikayet var.
...
15 tl olduğundan olabilirmiilk verdiğin everest sm-m9 kablosu çabuk kopuyor önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınabilir çünkü hafif baya ve 10 - 20 yaş içerisindeysen aimbot olursun oyunlarda çünkü el desteği 10 - 20 yaş diye hatırlıyorumRazer deathader essential modeli çok önerilmiyor ama alınır mı? cidden ?