Buysellvouchers sizce bu ürünü almak mantıklı mı? Satıcı ve site güvenilir mi?
Dolandirilirsan muhatap bulamazsın hiç bulaşma benceBuysellvouchers sizce bu ürünü almak mantıklı mı? Satıcı ve site güvenilir mi?
hangi oyunu istiyorsunBuysellvouchers sizce bu ürünü almak mantıklı mı? Satıcı ve site güvenilir mi?
Oyun değil cs2 seçkin, o da hediye edilmiyor.hangi oyunu istiyorsun
Yok, 150$ yüklü steam hesabıymış yazdığına göre açıklamada.yanlis anlamadiysam sizin hesabiniza girerek bakiyeyi teslim ediyor bu kisima kadar sorun goremedim sorun buradan sonra basliyor asil hesabiniza bakiye eklenirken cc ( calinti kredi karti ) ile eklenir ise steam ortalama 1-3 hafta arasinda hesabinizi kapatir oyle bir durum olmadi bakiyeniz eklendi ve sikinti yasamadiniz satici 1 yildir bu siteye uye siteyi pek bilmiyorum ama siteden yasaklanirdi buyuk ihtimalle alip almamak senin elinde kisaca riskli bir islem bunun yerine steamde olan parasini nakite cevirmek isteyenlerden islem yaparsan daha guvenilir olur %20 falan daha uygun.
evet kusura bakmayin yeni fark ettim.Yok, 150$ yüklü steam hesabıymış yazdığına göre açıklamada.
Bu hesaptan devam etmeyeceğim ki zaten skini kendi hesabıma atıcam.Bence alınmaz, alınmamalı. En iyisi kendi açtığın hesabı doldurmak, bu hesaplara ne olur kim bilir.