tanri varr zaten bu benim iddiam değil ayrica senin sorun celisiyor tanriya gelince varolamaz güneş varolabilirmi oluyor?benim bunlara dair bir iddiam yok. senin tanrı olduğuna dair var ama. bana kanıtla. nasıl oldu buyur kanıtla.
Nasıl kurtuldu peki?Dostum ben inanıyorum nedeni ise kuzenime musallat oldular gece yarıları bağırıyodu yanına gittiğimde gözleri bem beyazdı
knk bunu atma bunlar pek mantikli degil son liman kanalina bir gķz at be kafile fikir stalk 1 2 3 izle sinan canan ve enis doko ile olan videolarida izle
madem güneş, tanrı ol dese olabilecek bir şey o zaman tanrı nasıl oluyor? bana göre hayat anlamsız. sen bir anlam bulmaya çalışıyorsun ama boştanri varr zaten bu benim iddiam değil ayrica senin sorun celisiyor tanriya gelince varolamaz güneş varolabilirmi oluyor?
Real ise geçmiş olsunDostum ben inanıyorum nedeni ise kuzenime musallat oldular gece yarıları bağırıyodu yanına gittiğimde gözleri bem beyazdı
benim babaannemede hafif koyde tekken gece bir carpti yere dustu sonra okytarak gelmsti eve imanin kuvvetliyse korkma yas ilerledilce korkun azalcak emin olDostum ben inanıyorum nedeni ise kuzenime musallat oldular gece yarıları bağırıyodu yanına gittiğimde gözleri bem beyazdı
hayat neden anlamsız olsun milyonlarca aktivite eglence kaynagi doga harikalari var sen anlamsiz diyorsan umudinu kesmissindir bir psikoloğa görünmadem güneş, tanrı ol dese olabilecek bir şey o zaman tanrı nasıl oluyor? bana göre hayat anlamsız. sen bir anlam bulmaya çalışıyorsun ama boş
Bizim soyumuz arap ve dedelerimiz Şeh yani her türlü koruma altındayız dedem muska yaptı koruma duası bize genelde hep musallat oluyolar ama dedelerimiz muska yazıyo bidahada gelmiyplar bi hocaya gittik hoca dedi ki cinler musallat olmus dedi niye dedik nedenini diyemem şuan burdalar izin vermezler bana dediNasıl kurtuldu peki?
Dostum büyü var büyücüler de var git büyü yaptır sevdigin senden başkasına bakmasın diye cidden olur ama yapanda yaptıranda ebediyen cehennemlik kuranda yazıyor hatta iki meleği allah dünyaya yolluyor insanlara büyü öğretmeleri için kuranda geçiyor işte sonra diyormuş allah yani yazanı okudu dedemler allah öğretin ama diyo cezasının ebediyen cehennemlik oldugunu söyleyin diyo bunlarda öğretiyo falan birine mi ne söylemiyolar allah ta bunları dünya üzerinde bir mağrada ayaklarından ters bağlı bırakıyor kıyamet kopana kadar da ordalar insan şeklinde lerkanka ben inanıyorum muskaya filan ama büyü filan değil
bu anlattıkların kuranda var mıDostum büyü var büyücüler de var git büyü yaptır sevdigin senden başkasına bakmasın diye cidden olur ama yapanda yaptıranda ebediyen cehennemlik kuranda yazıyor hatta iki meleği allah dünyaya yolluyor insanlara büyü öğretmeleri için kuranda geçiyor işte sonra diyormuş allah yani yazanı okudu dedemler allah öğretin ama diyo cezasının ebediyen cehennemlik oldugunu söyleyin diyo bunlarda öğretiyo falan birine mi ne söylemiyolar allah ta bunları dünya üzerinde bir mağrada ayaklarından ters bağlı bırakıyor kıyamet kopana kadar da ordalar insan şeklinde ler
Var bahsediliyo dedem okumuştu büyük büyük dedem arapız diyorum zaten Şeh dedelerimiz zamanında çoğu şeylere şahitlik de getirmişlerbu anlattıkların kuranda var mı
o anlamda değil. nasıl yaşarsak yaşayalım öleceğiz. bunun için.benim babaannemede hafif koyde tekken gece bir carpti yere dustu sonra okytarak gelmsti eve imanin kuvvetliyse korkma yas ilerledilce korkun azalcak emin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayat neden anlamsız olsun milyonlarca aktivite eglence kaynagi doga harikalari var sen anlamsiz diyorsan umudinu kesmissindir bir psikoloğa görün