Neler Yeni

Büyü, muska, cin, musallat?

drocco

80+ Bronze

Mehmet Anıl

80+ Silver
benim bunlara dair bir iddiam yok. senin tanrı olduğuna dair var ama. bana kanıtla. nasıl oldu buyur kanıtla.
tanri varr zaten bu benim iddiam değil ayrica senin sorun celisiyor tanriya gelince varolamaz güneş varolabilirmi oluyor?

drocco

80+ Bronze

Mehmet Anıl

80+ Silver

T.P.G.

80+ Titanium
tanri varr zaten bu benim iddiam değil ayrica senin sorun celisiyor tanriya gelince varolamaz güneş varolabilirmi oluyor?
madem güneş, tanrı ol dese olabilecek bir şey o zaman tanrı nasıl oluyor? bana göre hayat anlamsız. sen bir anlam bulmaya çalışıyorsun ama boş

EMGRANDO

80+ Bronze

Mehmet Anıl

80+ Silver
Dostum ben inanıyorum nedeni ise kuzenime musallat oldular gece yarıları bağırıyodu yanına gittiğimde gözleri bem beyazdı
benim babaannemede hafif koyde tekken gece bir carpti yere dustu sonra okytarak gelmsti eve imanin kuvvetliyse korkma yas ilerledilce korkun azalcak emin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

madem güneş, tanrı ol dese olabilecek bir şey o zaman tanrı nasıl oluyor? bana göre hayat anlamsız. sen bir anlam bulmaya çalışıyorsun ama boş
hayat neden anlamsız olsun milyonlarca aktivite eglence kaynagi doga harikalari var sen anlamsiz diyorsan umudinu kesmissindir bir psikoloğa görün

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Nasıl kurtuldu peki?
Bizim soyumuz arap ve dedelerimiz Şeh yani her türlü koruma altındayız dedem muska yaptı koruma duası bize genelde hep musallat oluyolar ama dedelerimiz muska yazıyo bidahada gelmiyplar bi hocaya gittik hoca dedi ki cinler musallat olmus dedi niye dedik nedenini diyemem şuan burdalar izin vermezler bana dedi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben de inanmıyor değilim hele ki güçlü büyü yaparken çember açıp kapama beni çok işkillendirmişti.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
kanka ben inanıyorum muskaya filan ama büyü filan değil
Dostum büyü var büyücüler de var git büyü yaptır sevdigin senden başkasına bakmasın diye cidden olur ama yapanda yaptıranda ebediyen cehennemlik kuranda yazıyor hatta iki meleği allah dünyaya yolluyor insanlara büyü öğretmeleri için kuranda geçiyor işte sonra diyormuş allah yani yazanı okudu dedemler allah öğretin ama diyo cezasının ebediyen cehennemlik oldugunu söyleyin diyo bunlarda öğretiyo falan birine mi ne söylemiyolar allah ta bunları dünya üzerinde bir mağrada ayaklarından ters bağlı bırakıyor kıyamet kopana kadar da ordalar insan şeklinde ler

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Dostum büyü var büyücüler de var git büyü yaptır sevdigin senden başkasına bakmasın diye cidden olur ama yapanda yaptıranda ebediyen cehennemlik kuranda yazıyor hatta iki meleği allah dünyaya yolluyor insanlara büyü öğretmeleri için kuranda geçiyor işte sonra diyormuş allah yani yazanı okudu dedemler allah öğretin ama diyo cezasının ebediyen cehennemlik oldugunu söyleyin diyo bunlarda öğretiyo falan birine mi ne söylemiyolar allah ta bunları dünya üzerinde bir mağrada ayaklarından ters bağlı bırakıyor kıyamet kopana kadar da ordalar insan şeklinde ler
bu anlattıkların kuranda var mı

T.P.G.

80+ Titanium
benim babaannemede hafif koyde tekken gece bir carpti yere dustu sonra okytarak gelmsti eve imanin kuvvetliyse korkma yas ilerledilce korkun azalcak emin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayat neden anlamsız olsun milyonlarca aktivite eglence kaynagi doga harikalari var sen anlamsiz diyorsan umudinu kesmissindir bir psikoloğa görün
o anlamda değil. nasıl yaşarsak yaşayalım öleceğiz. bunun için.

Top Bottom