OziCandarX
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 4000
Arkadaşlar birkaç mouse buldum fakat karar veremedim hangisini tercih etmem konusunda, ayrıyetten sizinde farklı model önerileriniz olursa ona göre bir mouse almak istiyorum. Elim büyük olduğu için ona uygun arıyorum.Fiyat olarakta 4k ya kadar çıkabilirim.
Şimdiden teşekkürler
wraithesports.com
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com
Şimdiden teşekkürler
Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse