Post automatically merged:
SteelSeries Qck Heavy XXL Gaming Mousepad
Biraz tuzlu ama çok kaliteli bi mouse pad
Ben bunu kullanıyorum çok memnunumarkadaslar mouse ve klavyeyi koyabilecegim buyuk mouse pad önerir misiniz
Alınmaz arkadaşımda var ve steel series mouse padler hemen aşınıyor kayganlığı gidiyor. Bende qck xl rgb var bende de aynı sorun oldu 1 ay geçti aşındı ne yaparsam yapayım eskisine dönmüyor yavaş kayıyorPost automatically merged:
SteelSeries Qck Heavy XXL Gaming Mousepad
Biraz tuzlu ama çok kaliteli bi mouse pad
benim bildigim steelseries mousepadler gayet iyi sizin kullanımınızla ilgili olmus olabilir mi acabaAlınmaz arkadaşımda var ve steel series mouse padler hemen aşınıyor kayganlığı gidiyor. Bende qck xl rgb var bende de aynı sorun oldu 1 ay geçti aşındı ne yaparsam yapayım eskisine dönmüyor yavaş kayıyor
Hocam 2-3 aydır kullanıyorum arkadaşımda kullanıyor üstü beyazladı ve kayganlığı baya azaldı sizinkinin modeli ne?benim bildigim steelseries mousepadler gayet iyi sizin kullanımınızla ilgili olmus olabilir mi acaba
Arkadaşmdaki qck xxl , bendeki qck prism xlben 3 yıldır rampage kullanıyorum oyunportal mouse padi steelseries almayı düşünüyorum hocam iyi diye biliyorum steelseriesi sizinkinin modeli ne steelseries qck heavy xxl mı
onu nasıl buldunuz hocam psodkjasopfkas link var mıne kadar büyük?120 60 var bende mesela anca yetiyor![]()