BÜYÜK SORU INTEL Mİ AMD Mİ?

Cortex

80+
Reaksiyon skoru
50
RYZEN DEN SONRA AMD NİN PİYASAYA YARGI DAĞITTIĞI AŞİKAR, AMA GENEL İTİBARİYLE BAKILDIGINDA DİREK BAŞLIK OLARAK AMD YADA İNTEL OLARAK DÜŞÜNÜRSEK? SİZCE BU PİYASA SAVAŞINI KİM KAZANMIŞ OLUR? Benim şahsi görüşüm, ryzen olmadan önce amd ye işlemci demek bile zorken şu durumda net berabere.

Son düzenleme:
RYZEN DEN SONRA AMD NİN PİYASAYA YARGI DAĞITTIĞI AŞİKAR, AMA GENEL İTİBARİYLE BAKILDIGINDA DİREK BAŞLIK OLARAK AMD YADA İNTEL OLARAK DÜŞÜNÜRSEK? SİZCE BU PİYASA SAVAŞINI KİM KAZANMIŞ OLUR?
İntelin çözülemeyen bir güvenlik sorunu olduğu ortaya çıktı ama tabi karar senin

50 Kere sordunuz kardeşim yetmedi mi.Tamamen bütçe ve isteğine bağlı.AMD'nin F/P olduğu aşikar.

RYZEN DEN SONRA AMD NİN PİYASAYA YARGI DAĞITTIĞI AŞİKAR, AMA GENEL İTİBARİYLE BAKILDIGINDA DİREK BAŞLIK OLARAK AMD YADA İNTEL OLARAK DÜŞÜNÜRSEK? SİZCE BU PİYASA SAVAŞINI KİM KAZANMIŞ OLUR?
Bu soruyu çok soruyorlar bea :) Grafiklerle açık açık ortada amd nin işlemcide iyi olduğu :D

Son yıllardaki fiyat politikası ve geleceğe dönük olması nedeniyle kesinlikle AMD tercihimdir.

AMD derim tek geçerim şu an Intel eskisi gibi piyasayı asimile edemiyor ama eskiden öylemiydi...

Valla sen 1300 tl ye ryzen 5 3600 den iyi intel işlemci bul okeyim intel derim ben

İntelin gerçekten büyük bir güvenlik sorunu var ve amd ye göre ürünleri daha pahalı. Bana kalırsa AMD çünkü fiyat performans ve kalitesi daha yüksek

Benim cevabım AMD. Çünkü şu anlarda Intel'den daha ucuz ve çoğu oyunlarda daha iyi performans verebilmekte. Onun dışında Knight Online, Cities: Skylines gibi oyunlarda Intel daha iyi iş görür.

Geri