Büyükbaş hayvancılık yapılır mı?

X-61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Derslerim iyi fakat okuyup da olmak istediğim bir meslek yok,o yüzden bu işi yapmaya kanaat geldim.Köyde yerimiz var halihazırda 20 tane öküz var ve ben bu işi büyütmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Derslerim iyi fakat okuyup da olmak istediğim bir meslek yok,o yüzden bu işi yapmaya kanaat geldim.Köyde yerimiz var halihazırda 20 tane öküz var ve ben bu işi büyütmeyi düşünüyorum.
Yapılır mı kazançlımıdır?

Düzenli şekilde yaparsan kazandırır fakat uzun vadede alıcılar arttığı zaman çok kazançlı hale dönüşür
Aslında hayvanların kalitesi ,uğraşın ve alıcı kitleni arttırman kazancını belirler
Hayatımı bu işe adamayı düşünüyorum.

hocam yapılır ileride sutaşın bayisi bile olabilirsiniz benim akrabam öyle zenginler şuan

Yapılır tabii çok güzel para var. Büyük bir parayla girmen lazım ve emek harcaman lazım benden iyi biliyorsundur zaten. Uğraşan tanıdıklarım var uzun vadede güzel para kazanıyorsun.

Yapılır tabii çok güzel para var. Büyük bir parayla girmen lazım ve emek harcaman lazım benden iyi biliyorsundur zaten. Uğraşan tanıdıklarım var uzun vadede güzel para kazanıyorsun.
Dedem bu işi yapıyor bu yaz yanına gidip işi öğrenicem.

Şimdi eğer sen emek verirsen ürünlerin fiyatına göre güzelse uzun vadede alıcılarınız olur ise ve artarlarsa bu işi çok rahat büyütürsün önemli olan alıcılar.

Besicilik mi yapacaksın süt işletmesi mi buna karar ver. Çok iyi bakman lazım ahırın iyi olacak güzel altliklar olacak. Temiz olacak havalandırması ışık almasi iyi olacak arazin yoksa yapılmaz. Samanin kilosu 2.5 olmuş yemin çuvalı 240 lira bunları çok para diye vermez isen kazanamazsin.ilac masrafı da çok kazanan adamlar baya sermaye yatırıyor öyle kazanjyor.

İşini doğru yaparsan büyük paralar kazanırsın

Dedem bu işi yapıyor bu yaz yanına gidip işi öğrenicem
Hazır kurulu düzeniniz de varsa kaçırmayın. Bizim de daha bu yaz köye 60 hayvanlık ahiır yapıldı bende gitmek istiyorum.

Hocam bu arada memleket neresiydi?

Geri