Yardım Buz gibi hava soğutma önerisi

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
961
Bütçe
1750
NZXT M22 120mm sıvı soğutmadan çok daha iyi performans gösterecek hava soğutma önerilerinizi bekliyorum.
Görünüş olarak da güzel olsa süper olur. Malum sıvı soğutmadan geçeceğim benim için önemli :D
Önerilerinizi bekliyorum

uppppppp

ak620 veya noctua nh-15d bakabilirsin arctic freezer esport duo 34'de var bunların karşılaştırmalarına bakıp al istersen piyasa çok karışık hangisinin hangisinden iyi olduğunu tam hatırlamıyorum sadece noctua arcticden iyiydi onu hatırlıyorum

benim terciğim deep cool olurdu bu bütçe için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemcin nedir?

benim terciğim deep cool olurdu bu bütçe için

işlemcin nedir?
Ryzen 5 5600x

hocam bunlar aşırı büyük geldi benim kasaya olurlar değil mi ram'e falan çarpmaz herhalde mAtx

Ryzen 5 5600x

hocam bunlar aşırı büyük geldi benim kasaya olurlar değil mi ram'e falan çarpmaz herhalde mAtx
hocam 5600 için bunlara gerek yok ki

bunlardan biri fazlasıylla yeterli olacaktır

hepsi benzer perf ama deepcool daha iyi ve ben ag400 kullanmaktayım memnunum

hocam 5600 için bunlara gerek yok ki

bunlardan biri fazlasıylla yeterli olacaktır

hepsi benzer perf ama deepcool daha iyi ve ben ag400 kullanmaktayım memnunum
Hocam düz 5600'e dediğiniz gibi ısınmıyor ama bende 5600x modeli var ve 120mm'lik sıvı soğutmama rağmen çok ısınıyor. Bundan dolayı kaliteli bir şey istemiştim bir daha sıkıntı yaşamamak için se224xt nasıldır? Fiyatı da güzel geldi

Hocam düz 5600'e dediğiniz gibi ısınmıyor ama bende 5600x modeli var ve 120mm'lik sıvı soğutmama rağmen çok ısınıyor. Bundan dolayı kaliteli bir şey istemiştim bir daha sıkıntı yaşamamak için se224xt nasıldır? Fiyatı da güzel geldi
hocam düz 5600 iççin de benim attıklarım yeterli. eğer doğru voltajı ayarlarsanız fazla ısıdan kurtulursunuz. se224xt yerine benim attıklarım daha mantıklı boşa para yoksa özellikler aynı çünkü

Sıvı soğutmam bozulduktan sonra şunu aldım ben gayet memnumum ninja scythe 5 10700k var kaç saattir oyun açık değerler böyle
1678650474909.png

Dostum merhaba, kraken m22'n hala duruyor mu? Duruyorsa bana AM4 aparatını satabilir misin?

Geri