Güneş varsa içeceğin kutusunu ıslatıp güneşe koyabilirsin. Ya da soğuk suyla ev havlusu benzeri bir şeyi ıslatıp kutuya sarabilirsin.Arkadaşlar bulunduğum yurtta buzdolabı bulunmuyor malesef. Ben de içeceklerimi haliyle soğuk tutamıyorum. Buzdolabı olmadan nasıl içecek soğutabilirim var mı fikri olan?
İki kap al.Arkadaşlar bulunduğum yurtta buzdolabı bulunmuyor malesef. Ben de içeceklerimi haliyle soğuk tutamıyorum. Buzdolabı olmadan nasıl içecek soğutabilirim var mı fikri olan?
Balon yok malesefBalkona koy.
Camın önüne koyarım koymasına da çok ufak bir kısım yapmışlar ve yamuk duruyor azıcık rüzgar esse düşecek ve 5. Kattayim o yüzden olmazHava soğuksa camın önüne koy
Camin önü yamuk malesef en üst katta kaliyorum düşerIslak havlu ve dış mekan.
El havlusunu soğuk suyla ıslat, içeceği sar. Dışarıya koy. Mis.
Camın önüne koyarım koymasına da düşer eğik yapmışlar camın önündeki fayansı o yüzden olmazBen camın önüne koyuyorum her zaman. Çünkü dışarısı buzdolabından daha soğuk.
peki içerden koysan?Camın önüne koyarım koymasına da düşer eğik yapmışlar camın önündeki fayansı o yüzden olmaz
Dışarısı soğuksa dışarda bekletinArkadaşlar bulunduğum yurtta buzdolabı bulunmuyor malesef. Ben de içeceklerimi haliyle soğuk tutamıyorum. Buzdolabı olmadan nasıl içecek soğutabilirim var mı fikri olan?
ıslak havluya sarıp yurdun çatısına sabitleArkadaşlar bulunduğum yurtta buzdolabı bulunmuyor malesef. Ben de içeceklerimi haliyle soğuk tutamıyorum. Buzdolabı olmadan nasıl içecek soğutabilirim var mı fikri olan?