Neler Yeni

Buzdolabı Önerisi Gerek

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
Beyler Yardımcı Olursanız Sevinirim En Geç Ocak ayı sonuna kadar bekleyebilirim aciliyeti var maksimum 8.000tl bütçede bir şey arıyoruz en iyisini önericeğinizden şüphem yok şimdiden teşekkür ederim.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İlyas Çağan
Beyler Yardımcı Olursanız Sevinirim En Geç Ocak ayı sonuna kadar bekleyebilirim aciliyeti var maksimum 8.000tl bütçede bir şey arıyoruz en iyisini önericeğinizden şüphem yok şimdiden teşekkür ederim.
Kanka senin istedigin fiyatlar altında buzdolabı var ustude ama biraz iyisini al derim almışken iyi modellerden almani tavsiye ederim sana fiyat listesi linki bırakıyorum oradan bakabilirsin hangi model istersen istedigini seçersin

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka senin istedigin fiyatlar altında buzdolabı var ustude ama biraz iyisini al derim almışken iyi modellerden almani tavsiye ederim sana fiyat listesi linki bırakıyorum oradan bakabilirsin hangi model istersen istedigini seçersin
Teşekkür Ederim

mixfruit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
elvan kiraz
buzdolabı önerisi olarak bosch buzdolaplarının her modelini öneririm. Ben tüm beyaz eşyalarımı bosch kullanıyorum ve yıllarca kullanılacak kalitede ürünler yapıyorlar. sizlere de tavsiye ederim. eminim bütçenize uygun bir bosch buzdolabı sizde bulabilirsiniz. teşekkürler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,594
Üyeler
166,961
Son üye
ufobo
Top Bottom