- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
Yok. Şuan 33 Derece.Sıcacık maşallah. Fırından mı çıkardın?
hdd bu kadar ısınmıyor mübarek
Çalıştığı saate ve yazıldığı dosyaya bakarmısın?biraz ısınmış sadece
Uğraşamam.Sıcaklık normal BX500 diğer SSD'lere göre nazaran sıcak çalışır. 70 derece kritik sıcaklıktır Bx500 için.
Sağlığı çok hızlı düşmüş garantiye verin değişim talep edin bence.
CrystalDiskInfo dan bakıyorum ben.Kaan sen bilirsin elimde 13000 saatlik SSD var ne kadar gb yazdı nerden görürüm? Var mı uygulaması?
Nerden?Uğraşamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CrystalDiskInfo dan bakıyorum ben.
Muhtemelen gerekli sensör gibi bir şey vardır o yoktur. Çünkü LAPTOP takılıyken de göremiyordum.Alıntıyı görüntüle
Kaldırıp kurarsan düzelir belki.
Kaan seni de listeye ekledim, bu SSD kesinlikle sağlık sorununa sahip 600 GB yazmana rağmen sağlık değeri 1 düşmüş. @Emirhandkee garantiye gönder demişsin de White Ravensda da The Freakyde de aynı sorun var. White Ravens 5 TB yazmış %7 düşmüş The Freaky 3.8 yazmış %4 düşmüş. Bir arkadaş daha atmıştı fakat adını hatırlamıyorum. Discordda kullanan arkadaşda da aynı sorun var. Serinin kronik sorunu bu sanırım, TR200 kadar olmasa da sağlığı hızlı düşüyor, listeye eklemeni öneririm.
M4'de gerekli sensör yok göremiyorsun, ısı sensörü olmadığı için sıcaklığı da göremiyorsun.Muhtemelen gerekli sensör gibi bir şey vardır o yoktur. Çünkü LAPTOP takılıyken de göremiyordum.