BX500 Sağlık durumu

Memnun musun nasıl?
Yani memnundum ama sonra bi windows falan bozuldu sorunun kaynağı afterburnermış sonra bir daha windows kurmaya üşendim depolama olarak kullanıyorum okuma/yazma HyperX fury. Bu arada 5600 gördükten sonra bu bi böyle ürpertti yanlış mı oldu diye sonra hatırladım bu momentum desteklemiyordu :D
1590326794894.webp

Yani memnundum ama sonra bi windows falan bozuldu sorunun kaynağı afterburnermış sonra bir daha windows kurmaya üşendim depolama olarak kullanıyorum okuma/yazma HyperX fury. Bu arada 5600 gördükten sonra bu bi böyle ürpertti yanlış mı oldu diye sonra hatırladım bu momentum desteklemiyordu :D
Alıntıyı görüntüle
Fury gayet sağlam güzel SSD, Momemtum Cache boş iş işe yaramıyor. Sadece görüntüde artıyor. Kingston Fury alıp stabil ısı sorunu olmadan sağlık sorunu olmadan kafan rahat kullanmka en mantıklısı. Çok meraklı isen bu ram ile hız arttırmaya Samsung al.

Fury gayet sağlam güzel SSD, Momemtum Cache boş iş işe yaramıyor. Sadece görüntüde artıyor. Kingston Fury alıp stabil ısı sorunu olmadan sağlık sorunu olmadan kafan rahat kullanmka en mantıklısı. Çok meraklı isen bu RAM ile hız arttırmaya Samsung al.
Pahalı be hocam. Bu momentum niye hız arttırmıyor acaba onu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,227
Üyeler
189,049
Son üye
batuhanmamitpoyint
Geri