Neler Yeni

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

eneskaya6

80+ Silver

Megane E-Techte tercih edilebilir.​

performans malzeme kalitesi vs gectim birinde ölmezsin diğerinde ölürsün. elektrikli arac alırken 1.8m tesla varsa 2. bir tercih yok. 3-4M bmw mercedes vs alma imkanınız varsa onu alabilrisiniz ama togg e tech falan sacmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:

v1 versiyonu almış aradaki tesla ile olan 400 bin fiyat farkını siz veriyorsunuz herhalde ve 800 bin TL krediyi tesla versin ozaman düşünür adam.
1.4m etmeyecek arabayı millet alsın diye 800k faizsiz kredi verıyorlar bunu görenler atlıyor :) yeterki satsın diye yapılan pazarlama yöntemi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
performans malzeme kalitesi vs gectim birinde ölmezsin diğerinde ölürsün. elektrikli arac alırken 1.8m tesla varsa 2. bir tercih yok. 3-4M bmw mercedes vs alma imkanınız varsa onu alabilrisiniz ama togg e tech falan sacmalık

1.4m etmeyecek arabayı millet alsın diye 800k faizsiz kredi verıyorlar bunu görenler atlıyor :) yeterki satsın diye yapılan pazarlama yöntemi.
ne yapsın kredi vermesin tesla gibi satış rakamlarımı düşün diyorsun kredi veriyor daha fazla satıyor bunu Türkiye de yapmayan araba markası mı var bana kalırsa togg ısı pompası olmaması dışında kötü bir yanı yok yerli marka diye de savunmuyorum fiyatına göre hakkını veriyorum tesla da 15 yıllıdır elektirikli araba üretip yazılım yapıyor yazılımı stabilitesi çok güzel ama başkası için tasarımı kötü olabilir içi boş araba diyebilir.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Yunus Kocabay
dolphinin 1.3m olmasının mantıklı bir açıklaması yok avrupa da 800 900k bunların teşviği var ötv kdv si düşük resmen distribütör para kazanıyor

atto 3 ün üstüne bir miktar eklenerek seal yerine tesla alınır
dolphine bu paralar verilmez alternatifi çok
Neden bu kadar mı değersisim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
Bana kalırsa tesla da alınabilecek bir araba ama bu sadece tesla alınabilir diğer arabalar alınamaz yapmaz tesla fiyatını 1 milyon 500 bin indirsin bende senle aynı şeyi savunurum ama.

eneskaya6

80+ Silver
ne yapsın kredi vermesin tesla gibi satış rakamlarımı düşün diyorsun kredi veriyor daha fazla satıyor bunu Türkiye de yapmayan araba markası mı var bana kalırsa togg ısı pompası olmaması dışında kötü bir yanı yok yerli marka diye de savunmuyorum fiyatına göre hakkını veriyorum tesla da 15 yıllıdır elektirikli araba üretip yazılım yapıyor yazılımı stabilitesi çok güzel ama başkası için tasarımı kötü olabilir içi boş araba diyebilir.
tesla denilen markanın araba üretim amacı en başta can güvenliği ve teknoloji. yol tutuşu. geyik testi, kaza testleri vs vs gibi başlıklarda her zaman en iyisini yapmaya calısıyor. herhangi bir marka fanatikliğim yok ama dış malzeme kalitesi, calısılan mühendislik en az bmw mercedes klasmanında. ic kısma gelince dolu cafcaflı bi görüntü sunum yok bunu herkes diyor zaten. yukarda bi arkadaşın dediği Kia Ev6 bile geyik testinde 80km/h götü başı dağıtırken tesla y 83 ile girip cıkıyor. senin için ani müdahalede esp nin devreye ne derece girmesi mi önemli yoksa orta konsolda boydan boya ekran mı :). 400bin tl ffazla param cıkmadı v1 aldım bir nebze normal karşılanır ama 1.7/1.8m bir arac alacakken sıfır model y dışında başka secenek yok

togg görünüş olarak iyi bir suv ama ne kaza testi ne geyik testi ne de başka testleri mevcut. he zaten iyi performans vereceğini de asla düşünmüyorum bu düşüncede milyonlar var bunu yıkmak için test yapar yayınlarsın ve bu bir tane test marka değerine milyonlar katar

teslanın sağlamlık rakibi volvodur. volvonun aracları 3-4m iken aynı performans bi aracı 1.8m alıyorsun böyle de düşünülebilir :)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,308
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

BabaVoss7

80+ Silver
basbaya cahillik var mı başka konu yardımcı olayım. bütün kıyaslamaları vs gectim biri dünyanın en sağlam arabalarını üretiyor diğerinin kaza testi yok. tesla markasından bi habersiniz tabi togg alırsınız
umarım teslan vardır

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,145
İsim
Diyarhan
1.600.000km
1.000.000 mil gitmiş adam.

Elektriki araba ile telefonun

tek farkı birinin motoru, freni, pedalı, koltuğu, şaftı var diğerinin yok.

Seal yerine Model Y daha iyi tercih gibi. Ama BYD parçaları yerelde olacak. Satışta ve yedek parçada daha iyi olur.
Fabrikayı açtıktan sonra satın almayı planlıyorum. Şu anda Torres EVX zamlanmazsa onu alıcağım. 2026 da fabrika araç üretimine başlarsa bu fiyatların çok daha altına alabiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emirhan Official
hani çok ucuz olacaktı bu fiyata togg alınır yada model y

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Tekin Ayber
Fiyatları tam bilmiyorum ama güncel fiyatlara göre ve togg sıfır faiz kredisini duymuştum, ona göre togg almak daha iyi değil mi?

Her yerde servis ve yedek parça garantisi var toggun ve sedan modeli de çıktı ya da çıkacak :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,447
Üyeler
160,542
Son üye
rynirex
Top Bottom