Neler Yeni

Ekran Kartı Modeller Katman Listesi - RTX 40

kral segment paraya göre mi sıralanıyor şimdi 10k ya 9800x3d verseler sen onu 10 klık işlemcinin yanınamı koyucaksın
Hayır fiyatlandırmayı, özellikle TR piyasasını dikkate almadım/almam.
Buradaki segmentasyona örnek vereyim :
Renault un en lüks segment otomonili Talisman. (Ne kadar lüks sayılır orası da tartışılır)
Renault un en lüks segmenti olması, Talisman ı Rolls-Royce, Bentley veya S serisi ile kapıştırdığı anlamına gelmiyor.
Galax SG ler her ne kadar markanın en kaslı modellerinden birisi olsa da Rog, Vulcan veya Suprim kadar iyi değiller.

dip not : Galax ın daha üst segmente hitap eden HOF modeli var. O rog a kıyaslanabilir ancak hof limited edition mu onu bilmiyorum.

Renault un en lüks segment otomonili Talisman. (Ne kadar lüks sayılır orası da tartışılır)
Renault un en lüks segmenti olması, Talisman ı Rolls-Royce, Bentley veya S serisi ile kapıştırdığı anlamına gelmiyor.
Galax SG ler her ne kadar markanın en kaslı modellerinden birisi olsa da Rog, Vulcan veya Suprim kadar iyi değiller.

dip not : Galax ın daha üst segmente hitap eden HOF modeli var. O rog a kıyaslanabilir ancak hof limited edition mu onu bilmiyorum.
HOF limited edition olması lazım sanırsam. Piyasada çok az gördüm o modelden.

kralsoğutma konusunda rog kadar iyi merak etme

Sadece soğutma değil işte, overclock rahatlığı, fan sesi, malzeme kalitesi vs. birçok faktör var.

Ha demiyoruz ki ROG bu konuda aşırı iyi ama genel olarak modelleri bu konularda başarılı.

Sadece soğutma değil işte, overclock rahatlığı, fan sesi, malzeme kalitesi vs. birçok faktör var.

Ha demiyoruz ki ROG bu konuda aşırı iyi ama genel olarak modelleri bu konularda başarılı.
haklsınız ama arada 10 15 k vardı 4080s lerinde bu farka değicek fark yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gainward daha mı iyi sg den bence değil bu konularda hayır sadece galax övmüyorum ama bu markanın kıymeti bilinmiyoru ondan bahsediyorum

Ben arkadaş listeyi neye göre yaptı bilmiyorum ama fiyatı faktör olarak almazsak ROG modeller daha çok tercih edilir Galax modellere göre.

Fiyatı faktör alırsak evet, performansa bakan birisi Galax alır geçer. Sese bakan biri modele göre tercih eder.

4080 S
1746258261428.webp

4090
1746258554782.webp
1746258573736.webp

1746258649708.webp

Ben arkadaş listeyi neye göre yaptı bilmiyorum ama fiyatı faktör olarak almazsak ROG modeller daha çok tercih edilir Galax modellere göre.

Fiyatı faktör alırsak evet, performansa bakan birisi Galax alır geçer. Sese bakan biri modele göre tercih eder.
Daha fazla uzatmadan Kriterleri belirteyim

1- Fiyat performans oranı, satıcıların paşa gönüllerine göre fiyat değiştirmelerinden dolayı değerlendirme faktörüm değil.

2- Değerlendirmeyi kalite ortalamasına göre baz aldım:

3- Sıklıkla denk gelebileceğiniz modelleri değerlendirdim. ASUS Megaladon, Galax HOF gibi modeller bundan dolayı yok. Asus prime başta olmak üzere bazı modelleri unuttum / bilgi bulamadığımdan eklemedim.

4- Listede "o.c. edition" olarak geçen modellere değinmedim. Listeyi kalabalık göstermek dışında farkları yok gibi bir şey.
Buna ek olarak iç kalite, soğutma, tasarım gibi faktörleri de göz önünde bulundurdum

Fiyat farkının gereksizliğine katılıyorum. C tier daki modellerin açıklaması zaten bu. "genel kullanıcıya fazlasıyla yetter"

Buna ek olarak iç kalite, soğutma, tasarım gibi faktörleri de göz önünde bulundurdum

Fiyat farkının gereksizliğine katılıyorum. C tier daki modellerin açıklaması zaten bu. "genel kullanıcıya fazlasıyla yetter"
kral şimdİ ben sana demiyorum daha iyi ama şöyle bir şey var sadece bu kart değil bunun gibi kartlar b tier hak ediyor çünkü ucuz fiyata güzel malzeme güzel soğutmada güzel ses konusunda da kim 2 db anlamış kötü demiyorum tier list eline sağlık

hangi test kral
,
4080S için kaynak şu. Farklı modeller de database gibi var.

4090 için bu ikisini doğrudan kıyaslayan yok. Mejbur şu ikisini melezledim.
(Galax için Torture ları baz aldım. Gerçi techpowerup Gaming test yapıyor)

Geri