Arkadaşlar bende bynogame bakiyesi geldi adamların gmailine mesaj attım sürekli en sonunda onların taraflı hata olduğunu falan filan özür dilediler ve kod attılar gmailden
BynoGame'e mi mail attınız?
Arkadaşlar bende bynogame bakiyesi geldi adamların gmailine mesaj attım sürekli en sonunda onların taraflı hata olduğunu falan filan özür dilediler ve kod attılar gmailden
hayır yandex e yandex.com.tr/portal/defsearchpromo/code burada sağ aşşağıda chat kısmından attımBynoGame'e mi mail attınız?
hayır yandex e yandex.com.tr/portal/defsearchpromo/code burada sağ aşşağıda chat kısmından attım
hocam nereye ne mail atıyoruzSağolasın hocam. Mail atınca gönderdiler.
hocam razer goldu nasıl paraya çeviriyoruzBende aldım kodu ama razer gold alınmıyormuş. Paraya çevirecektim :/
Verdiği pini Vatangameden çeviriyorum en fazla orası verdiğinden. 14 haneli kodu kopyala yapıştır yapıyosun. Vatangame 5dkda onaylıyor. Başka sitelerde varda en çok orası veriyor. Sonra bakiyeyi ibana çekersin.hocam razer goldu nasıl paraya çeviriyoruz
hocam nereye ne mail atıyoruz
Verdiği pini Vatangameden çeviriyorum en fazla orası verdiğinden. 14 haneli kodu kopyala yapıştır yapıyosun. Vatangame 5dkda onaylıyor. Başka sitelerde varda en çok orası veriyor. Sonra bakiyeyi ibana çekersin.
Alıntıyı görüntüle
Razer gold almamıza izin vermiyor site diğer steam kodu gibi şeyleri denemdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka nasıl nakite çevirebiliriz bilen var mı ?