C.B. Erdoğan Müjdeyi Verdi!

Ne zaman ne zaman ( ben alcağımdan değilde işte )

Müjdeye bak, alınmaması gereken bir ton vergi bir seferlik kaldırıldı diye seviniyoruz.

hani kimsede para yoktu herkes 20-50k ₺ telefon almak için heyecanla bekliyor :D

Alıntıyı görüntüle

Üniversite öğrencilerinin 1 defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak uygulama için talimat verdi.

Yüksek lisans, doktora, ve açıköğretim öğrencilerini kapsamıyor.
Birisi ortaya attı. Yetkili birinden olmadığı sürece bu tür haberlere inanmayın. Evet böyle bir haber yıllardır konuşuluyor ama her seferinde çalışıyoruz deniliyor. Resmi Gazetede yayınlanana kadar içeriğini tahmin edemeyiz. Bana göre daha katı kuralları olup çok sığ bir kesime hitap edecek şekilde yaparlar. Şuan ki maddi problemleri daha fazla arttıracak bir kanun çıkarmazlar. Bu şekilde bugün, yarın diye yerel seçime kadar gündemde tutarlar. Yerel seçim vaadi olarak oy almaya çalışırlar.

Gençlerin de oyunu alacaklar tabi. Yatırım hepsi, bakalım bunun faturasını nereden çıkartacaklar...

Oy almak için olduğu kesin buna sevinen kerizler vardır kesin. 😂🤣

Bilin bakalım kim mezun oldu. Her sene ya tablet ya pc vb bişileri kaçırdım bu seferde vergiyi kaçırdık. Tekrar sınava girerim 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri