Neler Yeni

C# Bitirdim Hangi Dili Öğrenmeliyim

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
Sizce ne öğrenebilirim

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Eğitimi bitirdiysen o dili bitirmişsin anlamına gelmez. Ama kesinlikle bitirdim diyorsan Python veya C++.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Stcgl01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Gnu octave sınavım var ocak ayında final sınavı , sonra geçen sene c+ ydı ondan önceki sene fortran bana bilgin varsa yardımcı olurmusun gnu octave programında 4.sınıf olduk halen alttan ama sürekli program değişiyor :)

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
Gnu octave sınavım var ocak ayında final sınavı , sonra geçen sene c+ ydı ondan önceki sene fortran bana bilgin varsa yardımcı olurmusun gnu octave programında 4.sınıf olduk halen alttan ama sürekli program değişiyor :)
Bilmiyorum :(

tuqcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tuğcan ÇOBAN
Yaklaşık 4-5yıldır ileri düzey kurumsal projeler geliştiriyorum c# ile ama ben bile bitirdim diyemem :)
Başlık biraz absürt kalmış.
Eğer eğitimi bitirdiysen alt yapın bitmiştir. Şimdi ise örneklerle kendini geliştirme zamanı.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
Yaklaşık 4-5yıldır ileri düzey kurumsal projeler geliştiriyorum c# ile ama ben bile bitirdim diyemem :)
Başlık biraz absürt kalmış.
Eğer eğitimi bitirdiysen alt yapın bitmiştir. Şimdi ise örneklerle kendini geliştirme zamanı.
Nasıl Örnekler Yapmalıyım ?

tuqcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tuğcan ÇOBAN
İç içe ifler, döngüler kullanarak başlayabilirsin.
Tavsiyem kendi kafanda bir konu belirle ve her detayına kadar inip yaz ( textbox'un textchanged,leave eventlerinden , db'deki varchar lengt gibi bir çok detay) burada önemli olan db'de varchar(200) tanımladığın alana 201karakter uzunluğunda value gönderirsen hata döndürür. Bunun gibi çok ince düşünmen gerekli.
Sana öncülük etmemi istersen özel mesajdan soru sorabilirsin. Yardımcı olmaktan hiç çekinmem 🙋‍♂️

Örnek: textbox'tan veya herhangi bir nesneden sql'e veri gönderirken ' (tek tırnak) bu hatayı çöz
Örnek: belirtilen tarih aralığında kira ödemeleri oluştur ( tarihler girildiğinde başlangıç tarihi , bitiş tarihinden büyükse kullanıcıya uyarı verilebilir, kira TL cinsinden sadece rakam alabilirsin, kullanıcıdan kira ayın kaçında ödenecek bunun bilgisinide alabilisin ödeme listesinde o tarihlerde ödeme var atayabilirsin )
bana özel mesajdan gönder ;)

Umarım istediğin konuma gelirsin ileride :)

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
İç içe ifler, döngüler kullanarak başlayabilirsin.
Tavsiyem kendi kafanda bir konu belirle ve her detayına kadar inip yaz ( textbox'un textchanged,leave eventlerinden , db'deki varchar lengt gibi bir çok detay) burada önemli olan db'de varchar(200) tanımladığın alana 201karakter uzunluğunda value gönderirsen hata döndürür. Bunun gibi çok ince düşünmen gerekli.
Sana öncülük etmemi istersen özel mesajdan soru sorabilirsin. Yardımcı olmaktan hiç çekinmem 🙋‍♂️

Örnek: textbox'tan veya herhangi bir nesneden sql'e veri gönderirken ' (tek tırnak) bu hatayı çöz
Örnek: belirtilen tarih aralığında kira ödemeleri oluştur ( tarihler girildiğinde başlangıç tarihi , bitiş tarihinden büyükse kullanıcıya uyarı verilebilir, kira TL cinsinden sadece rakam alabilirsin, kullanıcıdan kira ayın kaçında ödenecek bunun bilgisinide alabilisin ödeme listesinde o tarihlerde ödeme var atayabilirsin )
bana özel mesajdan gönder ;)

Umarım istediğin konuma gelirsin ileride :)
teşekkürler

En İyi Cevap
1
Bir dili bitirip diğerine geçeyim diye bir şey sözkonusu değil, yemek yemiyosun. Dili iyice kavradığını düşünüyorsan, OOP'ye de hakimsen; bir C# framework'ü ile yoluna devam et. Daha çok keyif alırsın.

Top Bottom