Hocam hangi kod sizin ? İki kodu da inceledim bir hata göremedim.
siyah arka planlı olan benim sağındaki de olması gerekenHocam hangi kod sizin ? İki kodu da inceledim bir hata göremedim.
siyah arka planlı olan benim sağındaki de olması gereken
Konsol otomatik olarak kapanıyorsa Console.Readline(); atabilirsiniz. Ve bununla birlikte teen'i ekrana yazdıran yerde console yerine consoe yazmışsınız.Tam olarak sorununuzun ne olduğunu anlayamadım.
C# da öyle bir şey yok, sadece kodu daha düzenli yapıyor diye biliyorum.Sadece giriş seviyesi python dersi görmüştüm ancak hatırladığım kadarıyla kodun içeride ve dışarıda olması büyük değişikliğe ve hatalara sebep oluyor. İşaretlediğim kod olması gerekenden farklı yerde. Net bir bilgim yok, sadece tahmin amaçlı yazayım dedim.
Alıntıyı görüntüle
Örnek:C# da öyle bir şey yok, sadece kodu daha düzenli yapıyor diye biliyorum.
Tam olarak sorununuzun ne olduğunu anlayamadım.
AAAAA KAFAYI YİCEMM. "CONSOLE" Yİ BİR KERE OTOMATİK OLARAK YAZMAYAYIM DEDİM "CONSOE" YAZDIM DİYE BÜTÜN PROGRAM ÇALIŞMADI ANAAM ÇILDIRACAAM AA ÇILDIRACAAMM. bu arada ince detayı gördüğünüz için teşekkürler <3Tam olarak sorununuzun ne olduğunu anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konsol otomatik olarak kapanıyorsa Console.Readline(); atabilirsiniz. Ve bununla birlikte teen'i ekrana yazdıran yerde console yerine consoe yazmışsınız.
Rica ederim hocam. Olur böyle şeylerAAAAA KAFAYI YİCEMM. "CONSOLE" Yİ BİR KERE OTOMATİK OLARAK YAZMAYAYIM DEDİM "CONSOE" YAZDIM DİYE BÜTÜN PROGRAM ÇALIŞMADI ANAAM ÇILDIRACAAM AA ÇILDIRACAAMM. bu arada ince detayı gördüğünüz için teşekkürler <3