Neler Yeni

Çözüldü✓ C# da nereyi yanlış yapıyorum?

16rah1m

80+
Reaksiyon skoru
14
Ekran görüntüsü 2022-12-06 220225.png

Sadece giriş seviyesi python dersi görmüştüm ancak hatırladığım kadarıyla kodun içeride ve dışarıda olması büyük değişikliğe ve hatalara sebep oluyor. İşaretlediğim kod olması gerekenden farklı yerde. Net bir bilgim yok, sadece tahmin amaçlı yazayım dedim.
1670354737456.png

Sadece giriş seviyesi python dersi görmüştüm ancak hatırladığım kadarıyla kodun içeride ve dışarıda olması büyük değişikliğe ve hatalara sebep oluyor. İşaretlediğim kod olması gerekenden farklı yerde. Net bir bilgim yok, sadece tahmin amaçlı yazayım dedim.
Alıntıyı görüntüle
C# da öyle bir şey yok, sadece kodu daha düzenli yapıyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

C# da öyle bir şey yok, sadece kodu daha düzenli yapıyor diye biliyorum.
Örnek:
1670354882771.png

1670354897690.png

İki türlüde kodda sıkıntı çıkmıyor

Tam olarak sorununuzun ne olduğunu anlayamadım.

Tam olarak sorununuzun ne olduğunu anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konsol otomatik olarak kapanıyorsa Console.Readline(); atabilirsiniz. Ve bununla birlikte teen'i ekrana yazdıran yerde console yerine consoe yazmışsınız.
AAAAA KAFAYI YİCEMM. "CONSOLE" Yİ BİR KERE OTOMATİK OLARAK YAZMAYAYIM DEDİM "CONSOE" YAZDIM DİYE BÜTÜN PROGRAM ÇALIŞMADI ANAAM ÇILDIRACAAM AA ÇILDIRACAAMM. bu arada ince detayı gördüğünüz için teşekkürler <3

AAAAA KAFAYI YİCEMM. "CONSOLE" Yİ BİR KERE OTOMATİK OLARAK YAZMAYAYIM DEDİM "CONSOE" YAZDIM DİYE BÜTÜN PROGRAM ÇALIŞMADI ANAAM ÇILDIRACAAM AA ÇILDIRACAAMM. bu arada ince detayı gördüğünüz için teşekkürler <3
Rica ederim hocam. Olur böyle şeyler :D Kolay gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,590
Üyeler
173,402
Son üye
Takozcuk
Geri