Çözüldü✓ C# Kayar buton oluşturmak

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Merhaba, C# ile Windows Form uygulaması üzerinde kayar buton yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yeni sayılırım kendim için bir hesaplayıcı yapıyorum fakat görünüşü de biraz düzgün olsun diye uğraşıyorum bu yüzden Radio button yerine vs. kayar buton oluşturmak istiyorum basit bir tane

Merhaba, C# ile Windows Form uygulaması üzerinde kayar buton yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yeni sayılırım kendim için bir hesaplayıcı yapıyorum fakat görünüşü de biraz düzgün olsun diye uğraşıyorum bu yüzden Radio button yerine vs. kayar buton oluşturmak istiyorum basit bir tane
hocam frameworkler kullanabilirsin bunifu vb gibi free versiyonlarını bulursan

hocam frameworkler kullanabilirsin bunifu vb gibi free versiyonlarını bulursan
Olabildiğince ekstra şeylere girmemeye çalışıyorum daha öğrenme aşamasında ilk projem çünkü, o yüzden eğer doğruda C# form toolları ile yapabileceğim bir yol varsa daha iyi olur çok kaliteli olmasına ihtiyacım yok zaten dışarıya açık bir uygulama olmayacack

Önce düzgün ve kullanışlı çalışmasına dikkat et. Görünüşe sonra odaklanırsın. En baştan hedefini baltalama.

Önce düzgün ve kullanışlı çalışmasına dikkat et. Görünüşe sonra odaklanırsın. En baştan hedefini baltalama.
Görünüşe önem vermiyorum zaten kötü de gözükse kayar buton yapmak istiyordum sadece. Binufinin crack dll ini buldum ondaki switchi kullandım

Geri