Neler Yeni

C++ devam mı? Tamam mı?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dart ve flutter bak ayrıca java da öğrenmeni tavsiye ederim. Nesne yönelimi zordur fakat bakış açını geliştirir tavsiyem java da öğren ve oop öğrenmeye çalış.
Dart la flutter zaten beraber de Java’yı ne yapacak.Mobile app yapacaksa react native ya ya da flutter var. Native yazacaksa hem androide hem iOS ayrı yazması lazım. Hadi ayrı yazdı diyelim. Swift öğrendi iOS için. Ama Java’yı ne yapacak android için kotlin varken.Java’da zorlanır.Google bile Java’dan kurtulmaya çalışıyor kotlin ve flutter a ağırlık veriyor.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
Dart la flutter zaten beraber de Java’yı ne yapacak.Mobile app yapacaksa react native ya ya da flutter var. Native yazacaksa hem androide hem iOS ayrı yazması lazım. Hadi ayrı yazdı diyelim. Swift öğrendi iOS için. Ama Java’yı ne yapacak android için kotlin varken.Java’da zorlanır.Google bile Java’dan kurtulmaya çalışıyor kotlin ve flutter a ağırlık veriyor.
Java yı oop öğrenmesi için söyledim tamamen öğrensin demedim benim bakış açımı ve düşünme şeklimi değiştirdi. Sadece bi öneri biraz sakin

Top Bottom