C++ kitap önerisi verir misiniz?

wrezins

80+
Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar uzun süredir Unreal Engine bp de kodlama yapıyorum yakın zamanda c++ a geçtim ama zorlanıyorum c++ ı çok az biliyorum youtubedede her bilgi verilmiyor bir kitap almak istiyorum.Türkçe olmasını istiyorum.Fiyat önemli değil.Önerilerinizi bekliyorum amacım sadece Unrealde kullanmak.

Arkadaşlar uzun süredir Unreal Engine bp de kodlama yapıyorum yakın zamanda c++ a geçtim ama zorlanıyorum c++ ı çok az biliyorum youtubedede her bilgi verilmiyor bir kitap almak istiyorum.Türkçe olmasını istiyorum.Fiyat önemli değil.Önerilerinizi bekliyorum amacım sadece Unrealde kullanmak.
hocam bulursanız bana da haber verir misiniz

Udemyden ders videoları daha iyi olmaz mı

Btk akademiyi kullanij hocam bu devirde dandik platformlara para vermeyin kitaptaki tum bilgiler internettede erisebilirsin kitabin pdf ni bulup da calisabilirsin

hocam ayrıca bp nasıl kolay mı kursunu almıstım ama bakma fırsatım olmadı. bp ile oyun yapmak istiyorum bende

Kitaba falan gelen yok unrealda c++ bilmen gereken temel şeyler zaten bunlar da youtubeda var. Gerisi kodlama ve algoritma bilgine kalıyor. Kitapla falan geliştiremezsin onu. Pratik yaparak gelişir. önce c++ ın temel her şeyini visual studioda çalış bir öğren sonra unreal işine geç. Unrealde aklına gelip de yapamadığın şeyleri nasıl yapacağını da unreal engine in dokumanlarını okuyacaksın o şekilde yapacaksın gerisi zaten düz kodlama bilgisi. Kitap veya c++ eğitimleri sana o istediğin şeyi vermez yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri