hocam bunun için okuyabilecegim bir kitap varmı peki?Udemy'den başlayabilirsin veya Youtube'de bir sürü ders veren kanallar var. Onlardan biri , birkaçı kaç kaynak istersen bakarak öğrenebilirsin. Bakarak öğrenmekten ziyade durmadan kod yazarak öğrenirsin anca. Eğer bir süre ara verirsen büyük ihtimal bir daha başlamazsın o yüzden bir kere başlıyorsan ilerle durmadan.
En İyi Online C# Kursları - Güncellendi: [Mayıs 2023]
En beğenilen eğitmenlerden C# (“C Sharp”) öğrenin. Seviyenize ve ihtiyaçlarınıza uygun en iyi C# programlama kurslarını keşfedin. C#, Microsoft platformunda uygulama geliştirmek için tasarlanmış bir nesne yönelimli programlama dilidir ve C# aynı zamanda Unity oyun motorunu kullanarak oyun...www.udemy.com
Koskoca bilgi dolu internet varken kitap pek sarmaz. Bende C# öğrenirken kitap sevdasına düşmüştüm. Heves gibi bişihocam bunun için okuyabilecegim bir kitap varmı peki?
Ben ihtiyacım olan bilgiye internetten baka baka öğrendim. Tabi bu pek iyi bir yol değil, internetten kaynak araştır.agalar selam boş zamanımı degerlendirmek için c# ögrenmeye çalışıyorum nereden başlamalıyım nasıl devam etmeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
BTK Akademi'den ücretsiz derslere katılabilirsiniz.agalar selam boş zamanımı degerlendirmek için c# ögrenmeye çalışıyorum nereden başlamalıyım nasıl devam etmeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim