c# nasıl ögrenebilirim

BurakAkgn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
agalar selam boş zamanımı degerlendirmek için c# ögrenmeye çalışıyorum nereden başlamalıyım nasıl devam etmeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Udemy'den başlayabilirsin veya Youtube'de bir sürü ders veren kanallar var. Onlardan biri , birkaçı kaç kaynak istersen bakarak öğrenebilirsin. Bakarak öğrenmekten ziyade durmadan kod yazarak öğrenirsin anca. Eğer bir süre ara verirsen büyük ihtimal bir daha başlamazsın o yüzden bir kere başlıyorsan ilerle durmadan.

Udemy'den başlayabilirsin veya Youtube'de bir sürü ders veren kanallar var. Onlardan biri , birkaçı kaç kaynak istersen bakarak öğrenebilirsin. Bakarak öğrenmekten ziyade durmadan kod yazarak öğrenirsin anca. Eğer bir süre ara verirsen büyük ihtimal bir daha başlamazsın o yüzden bir kere başlıyorsan ilerle durmadan.

hocam bunun için okuyabilecegim bir kitap varmı peki?

kitap zaman kaybı

İngilizce biliyormusun biliyorsan işin kolay bilmiyorsan bulduğun kaynaklardan fazlasını istediğinde problem çıkar

D&R a git, orada kitap bulabilirsin.
Google'a C# yaz, istemediğin kadar kaynak bulabilirsin.
Kaynak bulunur, önemli olan değerlendirmek.

agalar selam boş zamanımı degerlendirmek için c# ögrenmeye çalışıyorum nereden başlamalıyım nasıl devam etmeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ben ihtiyacım olan bilgiye internetten baka baka öğrendim. Tabi bu pek iyi bir yol değil, internetten kaynak araştır.

BTK Akademi'den ücretsiz derslere katılabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,688
Üyeler
183,458
Son üye
Jashen
Geri