C# Nasıl Öğrenebilirim

Zultia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Youtube Üzerinden Enes Bayram Hocanın c# Derslerine Başladım Şuan 18.bölündeyim Veri Tiplerinin Çoğunu Öğretti Acaba Bunlari Daha Çok Nerde Kullanacağim Ve Bu 85 Bölümlük Seri Bittiğinde Ufakta Olsa Kodlama Yapabilicek Miyim Ayriyeten Nelere Çalışmam Gerek Lütfen Yardımcı Olur Musunuz

Youtube Üzerinden Enes Bayram Hocanın c# Derslerine Başladım Şuan 18.bölündeyim Veri Tiplerinin Çoğunu Öğretti Acaba Bunlari Daha Çok Nerde Kullanacağim Ve Bu 85 Bölümlük Seri Bittiğinde Ufakta Olsa Kodlama Yapabilicek Miyim Ayriyeten Nelere Çalışmam Gerek Lütfen Yardımcı Olur Musunuz
SQL çalışmalısın

Hocam benim izledigim seride sql öğretilmiyormu ve ilk sql mi öğrenmem gerek yani şuanki seriyi birakip sql mi öğrenmeye çalışim
Önce c# konusunda uzmanlaşın ardından sql öğrenirsini sql çok zor değil sql olmadan c# form app'in pek bir amacı yok

Önce c# konusunda uzmanlaşın ardından sql öğrenirsini sql çok zor değil sql olmadan c# form app'in pek bir amacı yok
Tamamdir hocam dikkate alacağim peki şuan çalıştığım bu seri bana yardimci olurmu ve yeterlimi bi kontrol eder misiniz lütfen pek bilmiyorumda 0 dan öğrenmeye çalışıtorum yazılımı

Tamamdir hocam dikkate alacağim peki şuan çalıştığım bu seri bana yardimci olurmu ve yeterlimi bi kontrol eder misiniz lütfen pek bilmiyorumda 0 dan öğrenmeye çalışıtorum yazılımı
Up up

önce algoritma öğren c# console alıştırmaları yaparak kendini geliştirirsin bir yandanda sql öğrenmeye çalış bunlar biraz biraz oturunca c# form uygulaması geliştirirsin bu c# form olayında sql lazım olucak sana

O seri nasıl bir seri ve nereye kadar öğretiyor bilmiyorum fakat zaten şu an kodlama yapıyorsun. Yalnızca giriş seviyesinde. Kendini geliştirmenin en önemli adımı bolca araştırma yapmak ve sürekli bir şeyler yazmaktır kodlama açısından. Araştırdıkça C# ile neler yapabileceğini, bunun yanında neler öğrenmen gerektiği gibi şeyleri zaten öğrenmiş olacaksın. İzlediğin video serisine devam et ve kafana takılan bir şey olduğunda bunu ilk olarak araştırmaya ve cevabını aramaya koyul. Doğrudan birine sormak her zaman arka planda olsun. Gerçekten araştırıp bulamadığın şeyleri doğrudan birilerine sorabilirsin.

Geri