Neler Yeni

C# Nasıl Öğrenebilirim

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Youtube Üzerinden Enes Bayram Hocanın c# Derslerine Başladım Şuan 18.bölündeyim Veri Tiplerinin Çoğunu Öğretti Acaba Bunlari Daha Çok Nerde Kullanacağim Ve Bu 85 Bölümlük Seri Bittiğinde Ufakta Olsa Kodlama Yapabilicek Miyim Ayriyeten Nelere Çalışmam Gerek Lütfen Yardımcı Olur Musunuz

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Youtube Üzerinden Enes Bayram Hocanın c# Derslerine Başladım Şuan 18.bölündeyim Veri Tiplerinin Çoğunu Öğretti Acaba Bunlari Daha Çok Nerde Kullanacağim Ve Bu 85 Bölümlük Seri Bittiğinde Ufakta Olsa Kodlama Yapabilicek Miyim Ayriyeten Nelere Çalışmam Gerek Lütfen Yardımcı Olur Musunuz
SQL çalışmalısın

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SQL veri tabanı demek sql ile c# birleştirmeden bir şey yapamazsın
Hocam benim izledigim seride sql öğretilmiyormu ve ilk sql mi öğrenmem gerek yani şuanki seriyi birakip sql mi öğrenmeye çalışim

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Hocam benim izledigim seride sql öğretilmiyormu ve ilk sql mi öğrenmem gerek yani şuanki seriyi birakip sql mi öğrenmeye çalışim
Önce c# konusunda uzmanlaşın ardından sql öğrenirsini sql çok zor değil sql olmadan c# form app'in pek bir amacı yok

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce c# konusunda uzmanlaşın ardından sql öğrenirsini sql çok zor değil sql olmadan c# form app'in pek bir amacı yok
Tamamdir hocam dikkate alacağim peki şuan çalıştığım bu seri bana yardimci olurmu ve yeterlimi bi kontrol eder misiniz lütfen pek bilmiyorumda 0 dan öğrenmeye çalışıtorum yazılımı

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Tamamdir hocam dikkate alacağim peki şuan çalıştığım bu seri bana yardimci olurmu ve yeterlimi bi kontrol eder misiniz lütfen pek bilmiyorumda 0 dan öğrenmeye çalışıtorum yazılımı
Up up

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Derslerine devam et. Ne diye kafanı karıştırıyorsun?

JR Black

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Caner
önce algoritma öğren c# console alıştırmaları yaparak kendini geliştirirsin bir yandanda sql öğrenmeye çalış bunlar biraz biraz oturunca c# form uygulaması geliştirirsin bu c# form olayında sql lazım olucak sana

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Fatih Ayhan
O seri nasıl bir seri ve nereye kadar öğretiyor bilmiyorum fakat zaten şu an kodlama yapıyorsun. Yalnızca giriş seviyesinde. Kendini geliştirmenin en önemli adımı bolca araştırma yapmak ve sürekli bir şeyler yazmaktır kodlama açısından. Araştırdıkça C# ile neler yapabileceğini, bunun yanında neler öğrenmen gerektiği gibi şeyleri zaten öğrenmiş olacaksın. İzlediğin video serisine devam et ve kafana takılan bir şey olduğunda bunu ilk olarak araştırmaya ve cevabını aramaya koyul. Doğrudan birine sormak her zaman arka planda olsun. Gerçekten araştırıp bulamadığın şeyleri doğrudan birilerine sorabilirsin.

Top Bottom