Neler Yeni

C.Ronaldo Allahın adıyla diyerek golünü attı.

Baya sevindim
20230919_190656.jpg

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

GirayHan

80+ Platinum
-ULAN YAKALIM GİTSİN Mİ DEDİM BEN?
-CENAZE NAMAZI KILINMAZ DEDİM.
-KASTİ OLARAK İFTİRA ATTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
Allah belanı versin

Arkadaşa bela okuyana kadar seni ciddiye alıp yazmıştım. 7 kat semaya yükselen o bela sahibini geri bulur. Müslümanlıktan burda daha fazla bahsetme.

“…Mü'mine lânet etmek, onu öldürmek gibidir." (Buhârî, Cenâiz 84, Müslim, Îmân 176, 177)

"Birbirinize Allah'ın lâneti, gazâbı ve cehennem azâbı ile lânet ve beddua etmeyiniz!" (Ebû Dâvûd, Edeb 45; Tirmizî, Birr 48)

"Olgun mü'min, yerici, lânetçi, kötü iş ve kötü söz sahibi olamaz." (Tirmizî, Birr 48)

"Kul, herhangi bir şeye lânet ettiğinde o lânet gökyüzüne çıkar. Semânın kapıları ona kapanır. Sonra yere iner, yeryüzünün kapıları da ona kapanır. Sonra sağa sola bakınır, girecek yer bulamaz da lânet edilen kişiye döner. Eğer gerçekten lânete lâyık ise onda kalır, değilse lânet edene döner." (Ebû Dâvûd, Edeb 45; Tirmizî, Birr 48)

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Sana ne yapılırsa yapılsın "ULAN" yazmak, bela okumak doğru, dürüst, ahlaklı bir davranış mı?
Kendisi taşlandığı halde beddua etmeyen bir peygambere inandığını söylüyor. Ama burada kimin müslüman olup olmadığına, kimin yalan söyleyip söylemediğine karar verip, ulu orta beddua ediyor. Alın size fanatikliğin en sıradan örneklerinden biri. Tamda böyle olmasınlar diye konuşuyoruz.

GirayHan

80+ Platinum
Sana ne yapılırsa yapılsın "ULAN" yazmak, bela okumak doğru, dürüst, ahlaklı bir davranış mı? Kötü söz etmek yasaktır.
arkadaşın ateistten farkı kalmadı allah'ın haram kıldığı lanetleme ifadesini kullandı lanet okuyan kişinin islamdan dinden çıktığından da bir haber... Bence o kullandığı bela onu yakalayana kadar ondan uzak duralım. Yine de en doğrusunu allah bilir. ben kaçtım güzel insanlar kendinize iyi bakın.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Laikliği istenmeyen Müslümanlar da ilk fırsatta ya laik ya da kâfir Batı ülkelerine gidiyor nedense. Kabile yasalarının hüküm sürdüğü ülkelerde gelecek planlayan bir mümine rastlamadık henüz.
Müslümanlık iddiadır altını doldurmak başka bir şey ben kemalistim diyip atatürk ilekelerine ters hareket etsem sen beni kemalist olarak mı nitelendireceksin? Müslüman dediğin adamlar müslüman bile değil o coğrafyada doğdukları için ezbere o dinin mensubu kişiler ki bu sadece islamla alakalı değil insanların %90'ına doğduğu coğrafyadaki ideoloji ile yaşıyor ölüyor ateist ailede de doğ ateist ol hıristiyanda doğ hıristiyan ol müslüman(!) ailede doğ müslüman ol ama çoğu inandığı dine inanışa hakim değill ki müslümanlık islam da çok da mühim bir şey değil cennete gireceklerinin garantisi de yok mümin olmak başka şimdi bunları okuyunca hak verirsin bana. Ayrıca şu da var müslüman diyen ya da hıristiyanım diyen farketmez Allah'ın kanunları herkese eşit tesir ediyor avrupalı insanlar, doğudaki araplara göre Allah'ın kanunlarına daha yakın hareket ettiği için daha öndeler .

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
arkadaşın ateistten farkı kalmadı allah'ın haram kıldığı lanetleme ifadesini kullandı lanet okuyan kişinin islamdan dinden çıktığından da bir haber... Bence o kullandığı bela onu yakalayana kadar ondan uzak duralım. Yine de en doğrusunu allah bilir. ben kaçtım güzel insanlar kendinize iyi bakın.
ATEİST OLDUĞUNU SÖYLEYEN KİŞİNİN CENAZE NAMAZI KILINMAZ DEDİĞİM İÇİN;

son dk müslüman olmadığını nereden biliyorsun diyerek hümanistleri mezarında ters döndüren bu adam.

Bana iftira atıldığı için "Allah belanı versin." DEDİM diye ateisten farkımın kalmadığını söylüyor.

Son düzenleme:

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
ATEİST OLDUĞUNU SÖYLENEN KİŞİNİN CENAZE NAMAZI KILINMAZ DEDİĞİM İÇİN;

son dk müslüman olmadığını nereden biliyorsun diyerek hümanistleri mezarında ters döndüren bu adam.

Bana iftira atıldığı için "Allah belanı versin." DEDİM diye ateisten farkımın kalmadığını söylüyor.
Bela okuyanlar ve akıbetleri ile ilgili bir araştırma yapmanı öneririm. "en azından bir google'a yaz"

Top Bottom