Realhas the Great
80+ Gold
Baya sevindim
İftira atıyor. Kör değilsen eğer okuyabilirsinBir de bela okudu tam oldu. Merhamet, affedicilik, iyiniyet, güzel düşünce, kibarlık. Nerede bunlar nerede?
Klasik fanatik işte, birde bela falan okuyor koparsın.Bir de bela okudu tam oldu. Merhamet, affedicilik, iyiniyet, güzel düşünce, kibarlık. Nerede bunlar nerede?
Oğlum, otur yazdıklarını oku bir.İftira atıyor. Kör değilsen eğer okuyabilirsin
-ULAN YAKALIM GİTSİN Mİ DEDİM BEN?
-CENAZE NAMAZI KILINMAZ DEDİM.
-KASTİ OLARAK İFTİRA ATTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
Allah belanı versin
Sana ne yapılırsa yapılsın "ULAN" yazmak, bela okumak doğru, dürüst, ahlaklı bir davranış mı? Kötü söz etmek yasaktır.İftira atıyor. Kör değilsen eğer okuyabilirsin
Kendisi taşlandığı halde beddua etmeyen bir peygambere inandığını söylüyor. Ama burada kimin müslüman olup olmadığına, kimin yalan söyleyip söylemediğine karar verip, ulu orta beddua ediyor. Alın size fanatikliğin en sıradan örneklerinden biri. Tamda böyle olmasınlar diye konuşuyoruz.Sana ne yapılırsa yapılsın "ULAN" yazmak, bela okumak doğru, dürüst, ahlaklı bir davranış mı?
arkadaşın ateistten farkı kalmadı allah'ın haram kıldığı lanetleme ifadesini kullandı lanet okuyan kişinin islamdan dinden çıktığından da bir haber... Bence o kullandığı bela onu yakalayana kadar ondan uzak duralım. Yine de en doğrusunu allah bilir. ben kaçtım güzel insanlar kendinize iyi bakın.Sana ne yapılırsa yapılsın "ULAN" yazmak, bela okumak doğru, dürüst, ahlaklı bir davranış mı? Kötü söz etmek yasaktır.
La insan arayıp söyler çerezim yok diye adres ver göndereyim soğun yanında çerez olmazsa gitmez.Baya sevindim
Alıntıyı görüntüle
Müslümanlık iddiadır altını doldurmak başka bir şey ben kemalistim diyip atatürk ilekelerine ters hareket etsem sen beni kemalist olarak mı nitelendireceksin? Müslüman dediğin adamlar müslüman bile değil o coğrafyada doğdukları için ezbere o dinin mensubu kişiler ki bu sadece islamla alakalı değil insanların %90'ına doğduğu coğrafyadaki ideoloji ile yaşıyor ölüyor ateist ailede de doğ ateist ol hıristiyanda doğ hıristiyan ol müslüman(!) ailede doğ müslüman ol ama çoğu inandığı dine inanışa hakim değill ki müslümanlık islam da çok da mühim bir şey değil cennete gireceklerinin garantisi de yok mümin olmak başka şimdi bunları okuyunca hak verirsin bana. Ayrıca şu da var müslüman diyen ya da hıristiyanım diyen farketmez Allah'ın kanunları herkese eşit tesir ediyor avrupalı insanlar, doğudaki araplara göre Allah'ın kanunlarına daha yakın hareket ettiği için daha öndeler .Laikliği istenmeyen Müslümanlar da ilk fırsatta ya laik ya da kâfir Batı ülkelerine gidiyor nedense. Kabile yasalarının hüküm sürdüğü ülkelerde gelecek planlayan bir mümine rastlamadık henüz.
ATEİST OLDUĞUNU SÖYLEYEN KİŞİNİN CENAZE NAMAZI KILINMAZ DEDİĞİM İÇİN;arkadaşın ateistten farkı kalmadı allah'ın haram kıldığı lanetleme ifadesini kullandı lanet okuyan kişinin islamdan dinden çıktığından da bir haber... Bence o kullandığı bela onu yakalayana kadar ondan uzak duralım. Yine de en doğrusunu allah bilir. ben kaçtım güzel insanlar kendinize iyi bakın.
Bela okuyanlar ve akıbetleri ile ilgili bir araştırma yapmanı öneririm. "en azından bir google'a yaz"ATEİST OLDUĞUNU SÖYLENEN KİŞİNİN CENAZE NAMAZI KILINMAZ DEDİĞİM İÇİN;
son dk müslüman olmadığını nereden biliyorsun diyerek hümanistleri mezarında ters döndüren bu adam.
Bana iftira atıldığı için "Allah belanı versin." DEDİM diye ateisten farkımın kalmadığını söylüyor.