Neler Yeni

Çabuk İnmeyen Kaliteli Futbol Topu Tavsiyesi

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
Arkadaşlar ben sık futbol oynayan biriyim bu yüzden oynadığımda topun çabucak inmesini istemiyorum. Kaliteli uzun süre dayanan bir top olsa iyi olur. 150 TL kadar bütçem var. Şimdiden teşekkürler.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Arkadaşlar ben sık futbol oynayan biriyim bu yüzden oynadığımda topun çabucak inmesini istemiyorum. Kaliteli uzun süre dayanan bir top olsa iyi olur. 150 TL kadar bütçem var. Şimdiden teşekkürler.

şakasız zamanında 20tl ye aldım.

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Sana bizim zamanımızdaki mikasadan lazım da kim bilir kaç para olmuştur. Ayrıca topu bıraktığın yer de önemli. Beton zeminde falan bırakman inmesini hızlandırır.

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana bizim zamanımızdaki mikasadan lazım da kim bilir kaç para olmuştur. Ayrıca topu bıraktığın yer de önemli. Beton zeminde falan bırakman inmesini hızlandırır.
Beton zeminde oynayacağım ama evde parkede ya da eski bir halıda bırakırım büyük ihtimal. Nerde bırakmamı önerirsin?

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Beton zeminde oynayacağım ama evde parkede ya da eski bir halıda bırakırım büyük ihtimal. Nerde bırakmamı önerirsin?
Beton zeminde oynayacaksan topun yüzeyinin dayanıklı olması lazım. Plastik gibi değil mesela soyulur ve dayanıklı olması için. Meşhur 2002 dünya kupası topu vardı bizde mesela ama betonda soyuluyordu, teller deliyordu yüzeyini. Aldığın topu ayakkabı dolabı gibi yerde tutmalısın.

Top Bottom