Arkadaşlar ben sık futbol oynayan biriyim bu yüzden oynadığımda topun çabucak inmesini istemiyorum. Kaliteli uzun süre dayanan bir top olsa iyi olur. 150 TL kadar bütçem var. Şimdiden teşekkürler.
Betonda taşta iş görür mü?Profesyonel Futbol Topu Fiyatları & Hibrit Top Modelleri | Decathlon
Futbol tutkunları için en kaliteli profesyonel futbol topları ile hibrit futbol topları Decathlon'da! Hemen tıklayın, size en uygun profesyonel topu satın alın.www.decathlon.com.tr
şakasız zamanında 20tl ye aldım.
Beton zeminde oynayacağım ama evde parkede ya da eski bir halıda bırakırım büyük ihtimal. Nerde bırakmamı önerirsin?Sana bizim zamanımızdaki mikasadan lazım da kim bilir kaç para olmuştur. Ayrıca topu bıraktığın yer de önemli. Beton zeminde falan bırakman inmesini hızlandırır.
Beton zeminde oynayacaksan topun yüzeyinin dayanıklı olması lazım. Plastik gibi değil mesela soyulur ve dayanıklı olması için. Meşhur 2002 dünya kupası topu vardı bizde mesela ama betonda soyuluyordu, teller deliyordu yüzeyini. Aldığın topu ayakkabı dolabı gibi yerde tutmalısın.Beton zeminde oynayacağım ama evde parkede ya da eski bir halıda bırakırım büyük ihtimal. Nerde bırakmamı önerirsin?