Neler Yeni

Cahil arkadaşa laf anlatmak

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun zamandır sistem topluyorum bir parça almadan 10 kere soruyorum ve indirim kovalıyorum dün gaming gecesinden ram aldım sadece işlemci monitör kaldı neyse konuya gelelim. Benim bir arkadaşım var o da sistem alacak fakat izoly gibi sistemlere bakıyor ve kaç kere dememe rağmen vazgeçiremedim.
İşlemci kötü diyorum olsun bişey olmaz diyor ram ddr3 diyorum ddr4 ramlar var 5 çıkıcak diyorum yanına ddr4 ram alırım diyor. Kazıklanmasınıda istemiyorum bütçesi 2.5-3k civarı ikinci el toplayalım dedim o da yok
Ne yapabilirim ?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun zamandır sistem topluyorum bir parça almadan 10 kere soruyorum ve indirim kovalıyorum dün gaming gecesinden ram aldım sadece işlemci monitör kaldı neyse konuya gelelim. Benim bir arkadaşım var o da sistem alafak

sonra

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Cahile laf anlatabilirsin. Okumuş cahile anlatamazsın. Hep kendi bildiğini en iyisi sanar çünkü. Bu sorunu çocukken verilen eğitimle çözebilirsin sadece.

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Ona içindeki PSU ların C4 olduğunu, elektrik kesintisinde sistemin gidebileceğini anlat, ve şu videoyu izlet.

Anlattım videoyuda attım oyun oynanmaz dedim yok ben çok biliyormuşum daha devam ederse fazla zorlamam alır sistemi sonra gelir yanıma

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Anlattım videoyuda attım oyun oynanmaz dedim yok ben çok biliyormuşum daha devam ederse fazla zorlamam alır sistemi sonra gelir yanıma
Boşverin o zaman. Kendisi görsün nasıl bir kazık yediğini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,855
Üyeler
161,764
Son üye
HakanTrn
Top Bottom