HayranAga124
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Emir
Merhaba arkadaşlar benim bir annem var kendisi ilkokul mezunu fakat benim okumam için elinden geleni yapıyor fakat sadece dershaneye göndermekten ibaret. Telefonum eski yeni bir telefon istediğimde veya günde 2 saatim otobüs beklemekle geçtiği için bisiklet istediğimde dershaneye gönderiyorym daha seni ne istiyorsun diyor. Annem babam ayrı erkek arkadaşıyla hayvanlar gibi gürültü yapıyor evde ve ders çalışmama engel oluyor ve sonra nede ders çalışmıyorsun diyip bana kızıor. Sadede gelelim. Annem bugün türktelkomdan bütün bu görüşmeleri kiminle yapıldığını veya ne zaman yapıldığını gösteren birşeyi keşfetmiş ve gelmiş bugün getcontactta 3 saniyelik 10 20 tane konuşma var diye (getcontacttan hiç bir zaman görüşme gerçekleştirmedim) ve türknet ile 3 dakika 33 saniyelik görüşmem var diye bu +850 li telefon numaraları ne diyerek telefnu zorla elimden aldı ve almaya çalıştığımda kırmakla tehdit etti. 17 yaşındayım ben 11 yaşından beri bu zulümle uğraşıyorum babam ise daha beter. Ne yapacağım artık cahillikle başa çıkamaz oldum 2024ün ekimine kadar çok normaldim maximum ağlardım ama artık içimden gerçekten anneme karşı bir öfke ve kin var yüzüme baktığı anda bile sinirlerimi bozuyor. Birde birşeyi iyi biliyormuş gibi çenesini yukarı doğru kaldırıp kafasını sallayınca daha çok çıldırıyorum ne yapıcam abi valla artık yks stresi bir yana anne stresi bi3 yana gerçekten artık ben hiç kavga eden biri değilim bugüne kadar hiç ciddi bir kavgamda olmadı ama artık o kadar sınırımdayımki gerçekten ya kendime ya birine zarar vericem anlamıyorym ben bu cehalet ile nasıl başa çıkacağım belki ergen biri annesiyle geçinemiyo3 gibi algılayabilirsiniz fqkat bu öyle bir şey değil gerçekten çok ciddi bir cehalet annem gelmiş diyor 80 net yapıyorym tytde bu sonuç neden kötü geldi diyor soruyorum sen tyt ayt ne biliyormusun diye hayır diyor git öğren diyoruö bir hafta sonra yine aynı mesai gerçekten çıldıeacaüım kadında gram öğrenme isteğdide yok araştırmada yok discord kapandığu vakit gelmiş sordu bana sen diacord kullanıyormuydun diye bende evet sedim geldi bağırıp çağırmaya başladı araştırma yok bir şey yok işi gücü cehalet telefonuma fake kumar sitelerinden mesajlar geliyor gelmiş bu ne diyor dürüst oluyorum sahtw kumar sitesi diyorum sen kumarmı oynuyorsun diye bağırıp çağırıyor ne yapacaüım ben birileri abi tavsiyesi verebilirmi lütfen daha önce yaşamış yada yaşayan birinin çözümünü görmüş biri şuan tabletten yazıyorum telefonumu aldı