Serserilerle nasıl başa çıkılır?

Akşamları dışarı falan çıkmamak aşırı abartı olmuş. Çok sıkıntılı bir semtte yaşamadığın sürece böylelerine denk gelmen kolay değil. İlla denk geliyorsun o ayrı ancak hayatını ya karşılaşırsam diye değiştirmeye gerek yok. Herkesle uğraşsalarda çok yüz vermediğinde, diyoloğa girmediğinde bir şey yapamıyorlar. Çaktırmadan uzaklaşmaya çalışıcaksın bahanelerle. Birden kaçmaya çalıştığını anlarlarsa veya korktuğunu fark ederlerse daha çok üstüne gelirler. Kendini çekingen gösterirsen daha kötü. Tabii ki ileri geri konuşmamalısın ancak korkak korkakta konuşmıyacaksın. Geçen yıl benim yanımada geldi bi eleman. Cebinde bıçak vat elini oraya sokmuştu bana nerde yaşıyosun buralı mısın falan dedi. Bende böyle böyle dedim. İki üç daha laf attı çok iplemedim kalktı gitti. Yani yanında emanet olsa bile kolay kolay saplıyacak tipler değil bunlar. O yüzden çok zıtlaşmadan ya uzamasını sağlıycaksın yada uzayacaksın

Akıl sağlığı açısından Twitter bırakın hocam. Bende arada takılıyorum, gerçi alıştım artık korkutmuyor, sadece kavga ortamında bulunursam veya sataşılan taraf ben olursam istemsizce titriyorum, onu çözersem hiçbir sorunum kalmayacak.
Harbi ya o bendede oluyor hiç temasli kavgaya girmedim ama sözlü kavgada bile nedense istemsizce titreme geliyor

Harbi ya o bendede oluyor hiç temasli kavgaya girmedim ama sözlü kavgada bile nedense istemsizce titreme geliyor
En son okul çıkışı durakta otobüs beklerken 2 çocuk geldi para istedi dedik yok sonra arkadaş gözüne bakıyordu lavuk dedi niye bakıyosun dedi olay çıktı 20 kişi oldular dayak yemeden uyuşturucu bağımlılarından kurtulduk o gün çok titredim ben ama biliyorum onları tek yumrukta indirebileceğimi güçsüz kürdan evlatlarını ama titriyorum işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri