Neler Yeni

Çözüldü✓ Çalışma koltuğu hakkında yardımcı olur musunuz?

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan

Merhaba arkadaşlar, aklımda bu ürünü almak var. Aslında bütçemi aşıyor borca girerek alacağım. Günde 10-12 saat masa başında ders çalışıyorum ve plastik sandalyede oturuyorum. Bazen belim, omzum ağrıyor ve ileride sağlık problemleri yaratır diye korkuyorum.

Oyuncu koltuğu ve çalışma koltukları arasında çok kararsız kaldım. Düzgün bir oyuncu koltuğu almaya kalksam 4-5 bin civarı, ofis koltukları da ucuz değil 1000 liraya adeta bir çöp satıyorlar. En fiyat performans bunu bulabildim, oyuncu koltuğunda olan özelliklerin bir çoğunu barındırıyor. Yorumlar genel olarak iyi. Sizce alınır mı veya farklı bir tavsiyeniz var mı? Bütçem aslında yok arkadaşlar ama alıyorken de çöp almak istemiyorum.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirimdeyken bu fiyata rakipsiz attığım koltuk.
Hawk: https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-oyuncu-koltugu

NOT: İndirimde büyük ihtimal bugün yada yarın bitecek.
Hocam sağ ol da arada 1200 lira fark var. Bi de oyuncu koltuğu alabilirsem giriş seviye almak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sağ ol da arada 1200 lira fark var. Bi de oyuncu koltuğu alabilirsem giriş seviye almak istemiyorum.
Oturak kısmı çok ince duruyor, oyuncu koltuğu alacak bütçem olsa ZİO dışında almayı düşünmüyorum açıkçası.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oturak kısmı çok ince duruyor, oyuncu koltuğu alacak bütçem olsa ZİO dışında almayı düşünmüyorum açıkçası.

Oturak kısmı geniş istiyorsanız fırtına , göktürk modellerini tavsiye ederim. Bu arada ofis koltuğu alsanız bile minimum 3K vermeniz gerekiyor onun aşağısı dandik malzemeden oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,595
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian