Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
bu masa 5 para etmez çok sallanıyor.
istediğiniz kadar vidalarını sıkın.
ikincisi hiç güven vermiyor sanki oradan kırılıp gidecek gibi duruyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Bir aydır bu masayı takip ediyorum. Olumsuz yorumlar yüzünden alıp almama konusunda kararsız kaldım ama fiyat da bayağı iyi. Hepsiburada'da 1100 TL. Montajı YouTube'de mevcut.
bende 2 3 gundur bakınıyordum indirimi görunce aldım ve paylaşayım dedım bakalım

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
bu masa 5 para etmez çok sallanıyor.
istediğiniz kadar vidalarını sıkın.
ikincisi hiç güven vermiyor sanki oradan kırılıp gidecek gibi duruyor.
Kardeşim sizin gibiler yüzünden az kalsın masayı almayacaktım. Masa sallanmıyor arkadaşlar siz montaj yapamıyorsunuz. Hafif titreme var titreme falan istemiyorsanız gidin ceviz ağacı alın 80k'ya.

En İyi Cevap
3
Kardeşim sizin gibiler yüzünden az kalsın masayı almayacaktım. Masa sallanmıyor arkadaşlar siz montaj yapamıyorsunuz. Hafif titreme var titreme falan istemiyorsanız gidin ceviz ağacı alın 80k'ya.
Hocam titreme beni korkutuyor baya, bi video çekme şansınız var mı?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende 2 3 gundur bakınıyordum indirimi görunce aldım ve paylaşayım dedım bakalım
Evet ben de alayım dedim. Yeni gelen kredi kartının sanal post şeyisi kapalıymış. Nasıl bir tayminktir bu.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
2021 şubatta bunun 160 cmlik olanını almıştım fiyatına göre harbiden sağlam masa, yeterince iş görüyor f/p(y)

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin
Tam çekecekken indirimi bitti yaşasın

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
802₺ almıştım bence çok iyi bir masa almayı düşünen alsın gitsin.
Arm kolu arkadan takılır mı metal 4 tarafı mı çevreliyor yoksa tek taraflı mı? Bir de mouse çok hareket ettirdiğimizde sallanma var mı?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin
Arm kolu arkadan takılır mı metal 4 tarafı mı çevreliyor yoksa tek taraflı mı? Bir de mouse çok hareket ettirdiğimizde sallanma var mı?
Yok , ben de 2020 de aldım 2 adet aynısından 3. yu alacaktım şansıma bitti indirim, alınır düşünmeden yapıştır.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
Hocam titreme beni korkutuyor baya, bi video çekme şansınız var mı?
masanın taşıma kapasitesi 25 kg imzandaki sistemin kasası en az 6-7 kilodur. Monitör 3-4 kg desen yarı taşıma kapasitesine geliyor. Videoda belli olmuyor. Şu zamanda titremeyen masa almak çok maliyetli. Benim masamın üstünde hp omen laptop var. Ekranı en çok sallanan modellerdendir mouse ile uğraşırken titreme yapmıyor. Ben kimseye güvence vermiyorum, kullanıyorum ve gayet güzel.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Buna benzer bir masada(neredeyse aynı ama ufak 1-2 şey farklı) P600S arctic lf2 360 6900xt lc top edition kasa için aydınlatma full aksesuar benq x2546k Dell 2k 165hz olan monitörü hoparlörler mikrofon standı ve ortaboy masa kliması kullandım. 😂😂

Almayan pişman olacak. Çünkü biraz ağırlık yükleyince doğru montaj ve doğru yere oturtursanız gram sallanmaz.

Dip not: saydığım ürünler hemen hemen en ağır bileşenler zaten. Bu yüzden örnek verdim.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Şubat ayında Vivense'den 750TL'ye buna benzer bir masa sipariş etmiştim.Kargoyu açar açmaz profilleri görünce geri yolladım.Çerçeve yoktu ve profiller inceydi.Eğer comp. bir FPS oyuncusuysanız masayı duvara sabitlemeniz gerek yoksa masa yerine beşik almış olabilirsiniz.Bunun çerçevesi var gibi ama profiller bana güven vermiyor.
1100 Tl ye demirciye kendim ayak yapırttım ve üstüne MDF çaktırttım.Hem geniş hem sağlam olmuştu. Şuan böyle bir masayı 1500-1600 TL'ye yaptırılır gibi düşünürsek bu ürün f/p sayılabilir ama dediğim gibi masada sadece monitör ve çevre birimleri olacaksa bir tık problem.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu masa diğer sallanan masalardan biraz daha iyi. Suntanın altı 4 taraflı çevrili çünkü. Diğer dandik masalardan bir tık daha iyi bu. Arkadaşım aldı. Şu tip masalarla arasında çok fark var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,335
Üyeler
163,473
Son üye
spacejax
Top Bottom