Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

Lory

80+
Bu masa diğer sallanan masalardan biraz daha iyi. Suntanın altı 4 taraflı çevrili çünkü. Diğer dandik masalardan bir tık daha iyi bu. Arkadaşım aldı. Şu tip masalarla arasında çok fark var.
Bende de bunun aynısının beyazı var. Evet yine biraz sallanıyor ama konudakinden daha sağlam olduğunu düşünüyorum.

121709

80+ Silver
Bende vardı eskiden tavsiye etmem, dandik.

Lory

80+
Bende de var bu. Konudaki daha iyi.
Nasıl hocam? Bunun arkasında çapraz demirler var ve sağ tarafta rafları var. Konudaki dümdüz iki ayak bir tahtadan oluşuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu beşik hocam ksuura bakmayın. Şuan konuda ki ürün her tarafından destekli daha sağlam
Siz beni biraz yanlış anladınız herhalde 😅 bende o etrafında destek olan var hocam.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Nasıl hocam? Bunun arkasında çapraz demirler var ve sağ tarafta rafları var. Konudaki dümdüz iki ayak bir tahtadan oluşuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz beni biraz yanlış anladınız herhalde 😅 bende o etrafında destek olan var hocam.
Dostum masanın sallanmaması için al kısmının 4 tarafı profil ile dönülmesi lazım. Konudaki öyle. Ama bu çapraz atılan demirler hiç bir işe yaramıyor. 4 tane çapraz atsan bile fayda etmez. Alt tarafını dönmediğini sürece.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
4 ay önce daha sağlamını yaptırmıştım sanayide olan bir demirci birisine aynı boyutlarda MDF ve ortasından bir dikme birde sağ ve sol ayaktan dikmeye destek yaptırdım sallanmaması için demir kalınlığı 3mm idi fiyatı 1.100₺ tutmuştu
Mümkünse masanın fotoğraflarını atar mısın çok merak ettim :D

Lory

80+
Dostum masanın sallanmaması için al kısmının 4 tarafı profil ile dönülmesi lazım. Konudaki öyle. Ama bu çapraz atılan demirler hiç bir işe yaramıyor. 4 tane çapraz atsan bile fayda etmez. Alt tarafını dönmediğini sürece.
Tahta parçanın altındaki demirlerden bahsediyorsunuz yanlış anlamadım değil mi? Başka bir fark göremedim çünkü.
Yani marangoz değilim ama çapraz atılan demirlerin işe yaradığını düşünüyorum, onlar olmasa beşik olcak gibi geliyor bana.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,319
İsim
Kadir
Kardeşime geçtiğimiz yıllarda bu masadan almıştım en büyük avantajı adamlar çok güzel tasarlamış montaj işini kendi masama matkap gerektiği için 3-4 saatte anca kurarken (iyi masa değil ayrıca) bu masayı 30 dakika da kurduk beşik gibi sallanmıyor üstünde kasa monitör ve kitapları var vidalarını iyi sıkmıştım bence malzeme kaltesi de iyi geldi bana fiyatına göre (60x160 modelini almışız 2021 ağustos 351 TL'ye).

En İyi Cevap
3
Alakası yok hocam, o 2 demiri geçen çıkardım beşiğe döndü masa. O 2 demir sallanmayı baya azaltıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
pahalı

Top Bottom