Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Tahta parçanın altındaki demirlerden bahsediyorsunuz yanlış anlamadım değil mi? Başka bir fark göremedim çünkü.
Yani marangoz değilim ama çapraz atılan demirlerin işe yaradığını düşünüyorum, onlar olmasa beşik olcak gibi geliyor bana.
Evet o demirlerden bahsediyorum. Bak şimdi olay şu. 4 taraflı alttan döndüğü için ayaklar profil demirlere bağlanıyor. O yüzden daha az sallanıyor. Ama senin dediğin masada ayaklar direk suntaya bağlı ve birbirinden bağımsız olduğu için daha fazla sallanıyor. Çapraz demir olmasının hiç faydası yok. Zaten sağa sola sallandığı için ''X'' demirin ortası vida ile tuturulduğundan o vida oynuyor. bu sayede hiç faydası olmuyor. ''X'' demiri birbirine kaynaklı olsaydı azda olsa faydası olurdu mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakası yok hocam, o 2 demiri geçen çıkardım beşiğe döndü masa. O 2 demir sallanmayı baya azaltıyor.
Suntaya bağlı olduğu için zaten öyle bir durum yaşıyorsun. Normal ayakların bağlı olduğu yer sunta olmamalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lory

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Olması gereken profil bu şekilde aslında.
1689524830828.png

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Boyle şeyler de hep bizi buluyor hocam
Alabildiniz mi peki?
Sahil tarafında yakalandığım için kartı şifre ile açtıracak durumum olmadığından kaldı öyle. Yalnız yorumlarda sağlamlığını teyit ettirmem güzel oldu. Yine alırım da 300 TL fazladan olacak maalesef.

En İyi Cevap
3
Evet o demirlerden bahsediyorum. Bak şimdi olay şu. 4 taraflı alttan döndüğü için ayaklar profil demirlere bağlanıyor. O yüzden daha az sallanıyor. Ama senin dediğin masada ayaklar direk suntaya bağlı ve birbirinden bağımsız olduğu için daha fazla sallanıyor. Çapraz demir olmasının hiç faydası yok. Zaten sağa sola sallandığı için ''X'' demirin ortası vida ile tuturulduğundan o vida oynuyor. bu sayede hiç faydası olmuyor. ''X'' demiri birbirine kaynaklı olsaydı azda olsa faydası olurdu mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suntaya bağlı olduğu için zaten öyle bir durum yaşıyorsun. Normal ayakların bağlı olduğu yer sunta olmamalı.
Yok hocam onu demiyorum, o arkadaki çapraz demirler baya işe yarıyor.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Mümkünse masanın fotoğraflarını atar mısın çok merak ettim :D
Masanın görüntüsüne gerek yok bu çizimin aynısı ama kırmızı çizgiler yok sadece siyah çizgiler benim masaya ait üstünde de mdf var ayrıca masamın ölçüsü 140x70 olması lazım
IMG_20230716_192956.png

Son düzenleme:

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Masanın görüntüsüne gerek yok ama bu çizimin aynısı ama kırmızı çizgiler yok sadece siyah çizgiler benim masaya ait üstünde de mdf var ayrıca masamın ölçüsü 140x70 olması lazım
Alıntıyı görüntüle
Yani bak böylede olur amaç ayakları olabildiğince sabit tutmak. Diğer dandik dediğimiz masanın alt ayakları bu şekilde. Böyle olmaması lazım. Alttaki gibi olursa yine sağlam olur.
1689525351886.png

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
OZAN TANKUŞ
Bunun aynısını sadece birkaç cm kısasını Koçtaş dan aldım. 99 tl idi. Bu paraları kessinlikle haketmiyor. Ortasında Sallanmasın diye X şeklinde dengeleyicisi de vardı.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Bunun aynısını sadece birkaç cm kısasını Koçtaş dan aldım. 99 TL idi. Bu paraları kessinlikle haketmiyor. Ortasında Sallanmasın diye X şeklinde dengeleyicisi de vardı.
hangi sene aldınız hocam 99tlye? Şimdi üzerindeki suntalamı o paraya alamayız diye düşünüyorum

Top Bottom