Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Sen ortadan alta uzanan demiri diyorsun galiba o hiç rahatsız etmiyor çünkü sol tarafa yakın oynuyorum ki (kasayı sağlama almak istedim @) hatta masayı ortalasam bile ayakların arasında kalıyor @HamsiKraker
yok hocam ilk doğru anlamistiniz yerdeki demiri diyordum. Sol taraftan saga uzanan yere değen demiri. Hiç öyle masa görmemiştim de düşününce acaba ayağımi çarpar miyim veya rahatsız eder mi diye dusundum

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Yani bak böylede olur amaç ayakları olabildiğince sabit tutmak. Diğer dandik dediğimiz masanın alt ayakları bu şekilde. Böyle olmaması lazım. Alttaki gibi olursa yine sağlam olur.
Alıntıyı görüntüle
Bunlarda mantıklı ama senin attığın görseli düzenleyip az önce atmıştım o görselde ki masa hiç esneme vs. yapmıyor

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Bu masa diğer sallanan masalardan biraz daha iyi. Suntanın altı 4 taraflı çevrili çünkü. Diğer dandik masalardan bir tık daha iyi bu. Arkadaşım aldı. Şu tip masalarla arasında çok fark var.
Benim masam buydu. 👆🏻
Buna benzer bir masada(neredeyse aynı ama ufak 1-2 şey farklı) P600S arctic lf2 360 6900xt lc top edition kasa için aydınlatma full aksesuar benq x2546k Dell 2k 165hz olan monitörü hoparlörler mikrofon standı ve ortaboy masa kliması kullandım. 😂😂

Almayan pişman olacak. Çünkü biraz ağırlık yükleyince doğru montaj ve doğru yere oturtursanız gram sallanmaz.

Dip not: saydığım ürünler hemen hemen en ağır bileşenler zaten. Bu yüzden örnek verdim.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
yok hocam ilk doğru anlamistiniz yerdeki demiri diyordum. Sol taraftan saga uzanan yere değen demiri. Hiç öyle masa görmemiştim de düşününce acaba ayağımi çarpar miyim veya rahatsız eder mi diye dusundum
Bende şüpheye düşüp acaba diğer ortada ki demiri mi diyor diye düşünüp tekrar yazma gereği duydum

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Birde hazır olarak almadım gittim yaptırdım demir profilin ya 2.5mm veya 3mm kalınlığı var MDF dahil 1.100₺ fiyata denk gelmişti

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Birde hazır olarak almadım gittim yaptırdım demir profilin ya 2.5mm veya 3mm kalınlığı var MDF dahil 1.100₺ fiyata denk gelmişti
Gayet kaliteli ve ucuza gelmiş hocam hayırlı olsun. Bende de konudaki masadan var. Tercih etme sebebim de alt kısım boş raf vs yok, yorumlar da iyiydi sallanma vs yok deniyordu. 800TL'ye almıştım. Suntalamın altında profil olduğu için eğilme felanda yapmayacağını düşünüyorum. Sallanma konusunda hafif bir titreme tarzı sallanma var ama beni rahatsız etmiyor. Tabi sizdeki masa hem mdf olması hemde destek profiller açısından çok daha kalitelidir

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
ÇOK SALLANIYOR SAKIN ALMAYIN

Top Bottom