Ben ortalama 1-1.5 yıl önce yaptırdım. Amcam marangoz olduğu için ahşap bedava, ayakları için demirciye 600 TL ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam. Aynı şekil ahşap MDF de en fazla o kadar tutardı o zamanlar. Şu an 2000'den fazlaya gelmez.ne kadara geldi size hocam ?
en boy yükseklik kaç olacak 120x60 yetermiMerhaba büyük bir masa almak istiyorum derinliği uzun olması gerekiyor var mı tavsiye edeceğiniz bütçem max 3 k fazlası çıkmaz.Monitör koyma kısmı vs olmasın düz masa istiyorum.
İstanbuldayım ama şu an yardımcı olamam. Amcam dükkanı taşıyor şu an ne zamana tamamlanır bilgim yok.İstanbulda mı oturuyorsunuz eğer yakınsa ben de yaptırmak isterim yardımcı olur musunuz o konuda?
bu da fena durmuyor ama az daha büyük ve derin istiyorum160x60a bu var ben bunu 120x60ını aldım kasa-27inc monitör rahat sığıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ceramical 160 Cm Çalışma Masası - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
....