Sitem yetmiyor çünkü.Fps drop yiyorum bunun sorunu neyden kaynaklı olabilir ?
neyi yükseltmem gerek tam olarak ?Sitem yetmiyor çünkü.
Yavaş yavaş yükseltme için RAM'lerden başlayabilirsin onun dışında OC yaparak daha fazla performans alabilirsin ama bilgin yoksa yapma valla sistemi patlatırsın bak.neyi yükseltmem gerek tam olarak ?
8gb ramden dolayi oyun 11 kullanıyorFps drop yiyorum bunun sorunu neyden kaynaklı olabilir ?
bilgim yok yardım edebilecek birin tanıyormusun ?Yavaş yavaş yükseltme için RAM'lerden başlayabilirsin onun dışında OC yaparak daha fazla performans alabilirsin ama bilgin yoksa yapma valla sistemi patlatırsın bak.
Over clock sadece ekran kartına yapıyorum oda amdnin kendi uygulamasındanYavaş yavaş yükseltme için RAM'lerden başlayabilirsin onun dışında OC yaparak daha fazla performans alabilirsin ama bilgin yoksa yapma valla sistemi patlatırsın bak.
Bu grupta OC hakkında en iyi bilgiye sahip kişilerden biri de @RevDeisDou 'dur. Sana yardım edebilir. Ama şimdi OC yaparken de uzaktan bilgi verilerek yapılmaz yapacak kişinin (senin) teknik bilgin olması ve yavaş yavaş OC yaparak denemen lazım.bilgim yok yardım edebilecek birin tanıyormusun ?