memlekete göre değişir 2.500tan aşağı yapmazlar hocam ayrıca bu ara ön yanlara yazıyorlar polisler bayaÖn yan camlar ve arka cam 2 numara arka yan camlar 3 numara olacak şekilde kaliteli bir cam filmi ortalama ne kadar tutar?
Araç Skoda Superb
2 numara yan cam legal,ceza olmaması lazım.memlekete göre değişir 2.500tan aşağı yapmazlar hocam ayrıca bu ara ön yanlara yazıyorlar polisler baya
Bende direkt ön camda var 0.5 numara fark etmiyorlar bile. Ama ön yana 2 numara yazmazlar.memlekete göre değişir 2.500tan aşağı yapmazlar hocam ayrıca bu ara ön yanlara yazıyorlar polisler baya
Ön cam zaten 0.1 bile olsa legal değil. Normal ceza yazmaları.Bende direkt ön camda var 0.5 numara fark etmiyorlar bile. Ama ön yana 2 numara yazmazlar.
Ön yasak yanlarda sorun yok şehrine bağlı tabiÖn yan camlar ve arka cam 2 numara arka yan camlar 3 numara olacak şekilde kaliteli bir cam filmi ortalama ne kadar tutar?
Araç Skoda Superb
Kötü bir şey yaptırmayı düşünmüyorum. Ortalama veya daha üstü düşüncem var.1500 liraya da var 15000 TL'ye de var, kalitesine ve yerine göre değişir. Önemli olan işçilik. Ön cama film komple yasak, sadece renksiz olandan yapılabilir dünya para onlar.
Yandan yedik biz bi kaç ay önceÖn yasak yanlarda sorun yok şehrine bağlı tabi
ben legal değil diye biliyorum2 numara yan cam legal,ceza olmaması lazım.
Evet. Bana filmci 2 numaradan sonra güneş geçirgenliğinde çok çok az değişiklik olur sadece dışarıdan görünüşü etkiler demişti. Ön 0.5 ön yanlar 2 arka yanlar ve arka 3 yaptırmıştım. Keşke komple 2 yaptırsaydım 3 çok karanlık oldu.Ön cam zaten 0.1 bile olsa legal değil. Normal ceza yazmaları.
Markadan markaya değişir hocam ben Global HP amerikan filmlere önler 1.5 arkalar 2 olmak üzere 4000 verdim araç fiat linea ama siz Lumar falan almayı düşünürseniz daha da pahalı olurÖn yan camlar ve arka cam 2 numara arka yan camlar 3 numara olacak şekilde kaliteli bir cam filmi ortalama ne kadar tutar?
Araç Skoda Superb