Cam filmi ne kadar tutar?

Krm01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Ön yan camlar ve arka cam 2 numara arka yan camlar 3 numara olacak şekilde kaliteli bir cam filmi ortalama ne kadar tutar?
Araç Skoda Superb

Ön yan camlar ve arka cam 2 numara arka yan camlar 3 numara olacak şekilde kaliteli bir cam filmi ortalama ne kadar tutar?
Araç Skoda Superb
memlekete göre değişir 2.500tan aşağı yapmazlar hocam ayrıca bu ara ön yanlara yazıyorlar polisler baya

memlekete göre değişir 2.500tan aşağı yapmazlar hocam ayrıca bu ara ön yanlara yazıyorlar polisler baya
2 numara yan cam legal,ceza olmaması lazım.

Bende direkt ön camda var 0.5 numara fark etmiyorlar bile. Ama ön yana 2 numara yazmazlar.

1500 liraya da var 15000 TL'ye de var, kalitesine ve yerine göre değişir. Önemli olan işçilik. Ön cama film komple yasak, sadece renksiz olandan yapılabilir dünya para onlar.

1500 liraya da var 15000 TL'ye de var, kalitesine ve yerine göre değişir. Önemli olan işçilik. Ön cama film komple yasak, sadece renksiz olandan yapılabilir dünya para onlar.
Kötü bir şey yaptırmayı düşünmüyorum. Ortalama veya daha üstü düşüncem var.
Alman veya Amerikan malı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Guard marka film nasıl kullanan var mı?
5 cam için 4000 fiyat aldım.
İşçilik güzel.

Ziebart marka Alman malı bir film var.
Bilen varsa buna da yorum alabilirim.

çok ucuza yapma, çok pahalıya da yapma arada orta kalite yapmanı öneririm. Ön cama 1 numara guard yapmıştım galiba gecen sene mayısta güneş gözlüğü takmıyorum. Yasak 2 kere trafik polisleri laf etti ama daha ceza yazan olmadı. ön cama 1 numara film inanılmaz konforu arttıran bişey.

Ön cam zaten 0.1 bile olsa legal değil. Normal ceza yazmaları.
Evet. Bana filmci 2 numaradan sonra güneş geçirgenliğinde çok çok az değişiklik olur sadece dışarıdan görünüşü etkiler demişti. Ön 0.5 ön yanlar 2 arka yanlar ve arka 3 yaptırmıştım. Keşke komple 2 yaptırsaydım 3 çok karanlık oldu.

Araç Skoda Superb
Markadan markaya değişir hocam ben Global HP amerikan filmlere önler 1.5 arkalar 2 olmak üzere 4000 verdim araç fiat linea ama siz Lumar falan almayı düşünürseniz daha da pahalı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,134
Üyeler
188,883
Son üye
muhammed1036
Geri